Gönderen Konu: 99.Bolum "Karda Birakilan Ayak Izleri"  (Okunma sayısı 2715 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
99.Bolum "Karda Birakilan Ayak Izleri"
« : Kasım 17, 2010, 11:54:29 ÖÖ »
Bu bolum basligindan da belli cok uzucu :zırr neyse herkese iyi seyirler :84 ben daha izlemedim izleyince yorumumu yazarim :dönay
   Cilegim,Neobim bugun ben once davrandim :şehe

Bu arada canyd'nin acilisi ve kapanis videosu da tr alt yazili   :) Esma hanim ve yavuz bey cok tesekkurler :42
  harika olmus :gözlük
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2010, 01:44:29 ÖS Gönderen: dolunay »
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı ^masiva^

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Annie
Ynt: 99.Bolum "Karda Birakilan Ayak Izleri"
« Yanıtla #1 : Kasım 17, 2010, 12:39:38 ÖS »
90. bölümden sonrakileri indirdiğimde dosyalar boş çıkıyo ilgilenirseniz sevinirim şimdiden hepinize tşk ler :(

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #2 : Kasım 17, 2010, 12:47:51 ÖS »
çok uzun bi yorum yazcam ama önce bayram bi bitsin:/

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #3 : Kasım 17, 2010, 01:15:08 ÖS »
Doluşum  :eylül yorumumu da sora yapıcam  :eylül
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
« Yanıtla #4 : Kasım 17, 2010, 01:23:59 ÖS »
Ilk yorumu yazcam diye hevesleniyordum :( ama arkadasim arayinca lafa daldim :3
 neyse yorumuma geciyim :(
   Bu bolumde gercekten de agladim!!!
  bir antony'imin olumu birde bu bolum beni cok uzdu :zırr helede o merdiven de terry'nin candy'nin pesinden kosup,sarildigi  sirada bittim :zırr :zırr arkasindan terry'nin soyledigi sozler cok duygusaldi :zoey bizim turk sinemamizdaki asiklar bile bu denli aci cekmedi ya :hyr ne bicim bir senaristmis aciya doymadi gitti :4 allah'im bu sefer gercektende bitti mi :zırr suzanna ne vardi oracikta olseydin :zoey bolumun sonuna dogru merdiven sahnesindeki sarilmayi aciklayan  yazi icinde cok tesekkur ederim :42 ama bu bolumun etkisinden ben kolay kolay kurtulmayacam belli :84
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #5 : Kasım 17, 2010, 01:26:10 ÖS »
çok uzun bi yorum yazcam ama önce bayram bi bitsin:/

sabirsizlikla bekliycem  yorumunu esma sultan :gözlük
Doluşum  :eylül yorumumu da sora yapıcam  :eylül

Neobim kusme bana :muck bu bolum icin zaten cok uzuluyorum :zırr yorumunuda bekliyor olucam canim :evet

Çevrimdışı green1

• Süper Üye
  • *
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #6 : Kasım 17, 2010, 01:31:27 ÖS »
öncelikle herkese merhaba,
foruma hiç yazı yazmamıştım ama bu bölümde dayanamadım bende yazacağım.bende herkes gibi "şeker kız candy" e bayılıyorum.küçüklüğümden beri izlerim ama hep türk tv lerinde hiçbir zaman sonu olmayan bir candy izledik.yaklaşık bir iki ay önce tesadüfen videolarını görünce izleyim sonuna kadar dedim ve belli bir bölümden itibaren izlemeye başladım.candy ile terry nin aşkı okadar çok hoşuma gitti ki bundan sonra sırf candy ve terry nezaman kavuşacak diye izlemeye başladım desem yalan olmaz.sonra  bazı sitelerden sonunu izledim ve öğrenmiş oldum.(sonunu hakkında konuşmak yasak sanırım sitede oyüzden tam olarak istediğim şeyleri  söyleyemiyorum :D) bu bölümleri de izlemiştim ama türkçe de izlemek istediğim için bu siteye üye oldum.bu son 97-98-99 ve 100. bölüm beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı aslında bir yandan hoşuma gidiyor ama bir yandan tery ile candy nin böyle ayrılması çok üzmüştü beni.düşünsenize senarist müthiş bir aşk öyküsü koyuyor ortaya herkes nezaman kavuşacaklar diye beklerken 99. bölümde müthiş bir sonla ayırıyor.tamam bir hayal ürünü olabilir ama beni kesinlikle çok etkilemiş bir anime gerçekten üzüldüm ve ben bile inanamıyorum bukadar üzüldüğüme sanki şeker kız candy sadece candy ve terry üzerine kurulmuş gibiydi.
kısacası yazdıklarımı özetlersem senaristten nefret ediyorum :D:D

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #7 : Kasım 17, 2010, 01:38:19 ÖS »
öncelikle herkese merhaba,
foruma hiç yazı yazmamıştım ama bu bölümde dayanamadım bende yazacağım.bende herkes gibi "şeker kız candy" e bayılıyorum.küçüklüğümden beri izlerim ama hep türk tv lerinde hiçbir zaman sonu olmayan bir candy izledik.yaklaşık bir iki ay önce tesadüfen videolarını görünce izleyim sonuna kadar dedim ve belli bir bölümden itibaren izlemeye başladım.candy ile terry nin aşkı okadar çok hoşuma gitti ki bundan sonra sırf candy ve terry nezaman kavuşacak diye izlemeye başladım desem yalan olmaz.sonra  bazı sitelerden sonunu izledim ve öğrenmiş oldum.(sonunu hakkında konuşmak yasak sanırım sitede oyüzden tam olarak istediğim şeyleri  söyleyemiyorum :D) bu bölümleri de izlemiştim ama türkçe de izlemek istediğim için bu siteye üye oldum.bu son 97-98-99 ve 100. bölüm beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı aslında bir yandan hoşuma gidiyor ama bir yandan tery ile candy nin böyle ayrılması çok üzmüştü beni.düşünsenize senarist müthiş bir aşk öyküsü koyuyor ortaya herkes nezaman kavuşacaklar diye beklerken 99. bölümde müthiş bir sonla ayırıyor.tamam bir hayal ürünü olabilir ama beni kesinlikle çok etkilemiş bir anime gerçekten üzüldüm ve ben bile inanamıyorum bukadar üzüldüğüme sanki şeker kız candy sadece candy ve terry üzerine kurulmuş gibiydi.
kısacası yazdıklarımı özetlersem senaristten nefret ediyorum :D:D

Aramiza hosgeldin ozaman  :42 kendini tanisma bolumun de  tanit istersen :evet seni tanimaktan mutluluk duyariz neo:
 senaristten bende nefret ediyorummmmmm >:D
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2010, 01:50:24 ÖS Gönderen: dolunay »

Çevrimdışı green1

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Kasım 17, 2010, 01:44:37 ÖS »
Aramiza hosgeldin ozaman  :42 kenini tanisma bolumun de  tanit istersen :evet seni tanimaktan mutluluk duyariz neo:
 senaristten bende nefret ediyorummmmmm >:D[/size][/color]
[/quote]
hoş buldum :)

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #9 : Kasım 17, 2010, 01:51:21 ÖS »
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar der hep düşünürler Çoğu zaman olurmu öyle şey hep söylenecek birşeyler mutlaka vardır derdim önceden. Ama 99. bölümde anladım ki gerçekten kelimeler kifayetsiz kalabiliyormuş insanların düşüncelerini iletmede. Şimdi ben ne desem yada ne yazsam da anlatsam burda yüreğime düşen ateşi :zırr Zaten Terry'nin çaresizliği mahvederken birde Candy'nin Terryden vazgeçişi bitirdi beni. Ne olursa olsun sevdiğim insandan vazgeçmezdim Candy gibi. Nasıl olurda bir başkasına bırakır sevdiğini anlamıyorum. Kaç bölüm Terry'i büyük bir aşkla beklerken bu kadar kolay bu kadar ani bir kararla nasıl arkasına bakmadan gider bir insan ya. Candy'e çok ama çok kızgınım. Böyle olmamalıydı diyorum. Ve artık Candy'nin karşısındaki insanları mutlu etme görüşüne de acayip sinir oluyorum. Bu ne arkadaş kaç bölüm bekle bekle pat susanna mutlu osun diye o büyük aşkından vazgeç. Bu durumu anlatacak bi kelime bulamıyorum. Aslında söyleyecek çok şeyim varda neyse. Terry terry terry :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr Resmen canlı canlı mezara girdi garibim :zırr Resmen ateşe atıldı :zırr Candy animedeki hangi erkeğin hayatına girdiyse hepsinin sonu felaket oldu :zırr Anthony öldü :zırr Terry ölmekten beter oldu :zırr Ve şuna da eminimki Candy nasıl anthonyi çok severken terry'i görünce unutttuysa anthonyi bi iki bölüme kalmaz terry i de unutur sevgisi öyle büyük ve derin yani ( ! ) Ve belki anthony severler şu  an söyleyeceğim şeye belki kızabilirler kendilerinden özür diliyorum ama anthony'nin ölmesi iyi oldu bence. Çocuk huzura kavuştu en azından. Eğer yaşasaydı eminim bu mazoşist senarist Anthonyi Elizayla evlendirirdi :ban Terryi susannaya ittiği gibi :zırr :zırr ve son olarak
O sülük susanna, cadı anası ve bu ciddi ciddi problemleri olan senaristte artık kına yaksınlar bi taraflarına :ban :ban :ban
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #10 : Kasım 17, 2010, 01:59:22 ÖS »
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar der hep düşünürler Çoğu zaman olurmu öyle şey hep söylenecek birşeyler mutlaka vardır derdim önceden. Ama 99. bölümde anladım ki gerçekten kelimeler kifayetsiz kalabiliyormuş insanların düşüncelerini iletmede. Şimdi ben ne desem yada ne yazsam da anlatsam burda yüreğime düşen ateşi :zırr Zaten Terry'nin çaresizliği mahvederken birde Candy'nin Terryden vazgeçişi bitirdi beni. Ne olursa olsun sevdiğim insandan vazgeçmezdim Candy gibi. Nasıl olurda bir başkasına bırakır sevdiğini anlamıyorum. Kaç bölüm Terry'i büyük bir aşkla beklerken bu kadar kolay bu kadar ani bir kararla nasıl arkasına bakmadan gider bir insan ya. Candy'e çok ama çok kızgınım. Böyle olmamalıydı diyorum. Ve artık Candy'nin karşısındaki insanları mutlu etme görüşüne de acayip sinir oluyorum. Bu ne arkadaş kaç bölüm bekle bekle pat susanna mutlu osun diye o büyük aşkından vazgeç. Bu durumu anlatacak bi kelime bulamıyorum. Aslında söyleyecek çok şeyim varda neyse. Terry terry terry :zırr :zırr :zırr :zırr :zırr Resmen canlı canlı mezara girdi garibim :zırr Resmen ateşe atıldı :zırr Candy animedeki hangi erkeğin hayatına girdiyse hepsinin sonu felaket oldu :zırr Anthony öldü :zırr Terry ölmekten beter oldu :zırr Ve şuna da eminimki Candy nasıl anthonyi çok severken terry'i görünce unutttuysa anthonyi bi iki bölüme kalmaz terry i de unutur sevgisi öyle büyük ve derin yani ( ! ) Ve belki anthony severler şu  an söyleyeceğim şeye belki kızabilirler kendilerinden özür diliyorum ama anthony'nin ölmesi iyi oldu bence. Çocuk huzura kavuştu en azından. Eğer yaşasaydı eminim bu mazoşist senarist Anthonyi Elizayla evlendirirdi :ban Terryi susannaya ittiği gibi :zırr :zırr ve son olarak
O sülük susanna, cadı anası ve bu ciddi ciddi problemleri olan senaristte artık kına yaksınlar bi taraflarına :ban :ban :ban

Ne guzel anlatmissin neobim :gözlük Candy'nin bu kadar iyilik sever olmasi beni olduruyor du zaten   :(
 Ama bunlar Candy'nin degil senaristin sucuuuu >:D Oyuzden de Candy'me kizamiyorum bile :zırr  Bence de birakmamaliydi  Terry'i Suzanna'ya :hyr
 Allah korusun Antony ve Eliza mi :hyr Dusunmek bile istemiyorumm :yooo
Ama haklisin Neobim bu cadi senarist onu da yapardi :4

Çevrimdışı green1

• Süper Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Kasım 17, 2010, 02:07:57 ÖS »
ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç yerde okumuştum candy ve terry nin ayrılmasının nedeni senarist o dönemde sevgilisinden ayrıldığı için candy ve terry i ayırmış yani kendi yaşadıkları senaryoya böyle yansımış ama nekadar doğru bilmiyorum

Çevrimdışı saican

• Uzman Üye
  • *
  • Hüzün...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: Biraz kaçık biraz duygusal :ega
« Yanıtla #12 : Kasım 17, 2010, 02:25:05 ÖS »
green bende öle seyler duymustum. senarist kendı yasadıklarını candye aktarmıs. ama ne kadar dogru bılemıcem. ama bence dogrululuk payı büyük.
"Dost Dediğin Kara Günde Belli Olurmuş..." Söndürün Işıkları, Dostlarımı Sayıcam gambare

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #13 : Kasım 17, 2010, 02:44:11 ÖS »
Ben duymadim ama aklimdan geciriyordum :dolunay
 ask acisi cekiyo diye kesin candy'den bunun acisini cikartiyor diyordum kendime  :zoey ama bir insan mutlu olamiyorsa bunu neden baskalarindan cikartir ki :( anlamiyorum :S sayet ben senaristin yerinde olsam  .oyna kendimi animeyle ozlestirir ve orda mutlulugu yakalardim  :sailor yani candy'nin mutlu olmasindan memnuniyet duyardim .neo candy aci cekince kesesine ne girdi  .ozi ben mutlu olmadim bari bu iki karekter mutlu olsun derdim :3 zaten biricik antony'imizi oldurmustun doymadinmi hala :zoey aciya ayriliga kotu senarist :3 :3 :3

Çevrimdışı saican

• Uzman Üye
  • *
  • Hüzün...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: Biraz kaçık biraz duygusal :ega
« Yanıtla #14 : Kasım 17, 2010, 02:51:05 ÖS »
valla dogru diyosun dolunayım :3 :3 kendi acı cekio diye candynin de acı cekmesı gerekmezdi.. bırakda artık candy gülsün ya :evet o senaristi herkes bi ele gecırse zaten  :15 döwe döwe  hal bırakmıcaklar :şlap
her bölumde acıklı bi yer oluo ya :3 candynın yasadıkları pişmiş tavugun basına gelmemıstır :3 :3 kötu senarist :şlap
"Dost Dediğin Kara Günde Belli Olurmuş..." Söndürün Işıkları, Dostlarımı Sayıcam gambare