0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok uzun bi yorum yazcam ama önce bayram bi bitsin:/
Doluşum yorumumu da sora yapıcam
öncelikle herkese merhaba,foruma hiç yazı yazmamıştım ama bu bölümde dayanamadım bende yazacağım.bende herkes gibi "şeker kız candy" e bayılıyorum.küçüklüğümden beri izlerim ama hep türk tv lerinde hiçbir zaman sonu olmayan bir candy izledik.yaklaşık bir iki ay önce tesadüfen videolarını görünce izleyim sonuna kadar dedim ve belli bir bölümden itibaren izlemeye başladım.candy ile terry nin aşkı okadar çok hoşuma gitti ki bundan sonra sırf candy ve terry nezaman kavuşacak diye izlemeye başladım desem yalan olmaz.sonra bazı sitelerden sonunu izledim ve öğrenmiş oldum.(sonunu hakkında konuşmak yasak sanırım sitede oyüzden tam olarak istediğim şeyleri söyleyemiyorum ) bu bölümleri de izlemiştim ama türkçe de izlemek istediğim için bu siteye üye oldum.bu son 97-98-99 ve 100. bölüm beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı aslında bir yandan hoşuma gidiyor ama bir yandan tery ile candy nin böyle ayrılması çok üzmüştü beni.düşünsenize senarist müthiş bir aşk öyküsü koyuyor ortaya herkes nezaman kavuşacaklar diye beklerken 99. bölümde müthiş bir sonla ayırıyor.tamam bir hayal ürünü olabilir ama beni kesinlikle çok etkilemiş bir anime gerçekten üzüldüm ve ben bile inanamıyorum bukadar üzüldüğüme sanki şeker kız candy sadece candy ve terry üzerine kurulmuş gibiydi.kısacası yazdıklarımı özetlersem senaristten nefret ediyorum :D
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar der hep düşünürler Çoğu zaman olurmu öyle şey hep söylenecek birşeyler mutlaka vardır derdim önceden. Ama 99. bölümde anladım ki gerçekten kelimeler kifayetsiz kalabiliyormuş insanların düşüncelerini iletmede. Şimdi ben ne desem yada ne yazsam da anlatsam burda yüreğime düşen ateşi Zaten Terry'nin çaresizliği mahvederken birde Candy'nin Terryden vazgeçişi bitirdi beni. Ne olursa olsun sevdiğim insandan vazgeçmezdim Candy gibi. Nasıl olurda bir başkasına bırakır sevdiğini anlamıyorum. Kaç bölüm Terry'i büyük bir aşkla beklerken bu kadar kolay bu kadar ani bir kararla nasıl arkasına bakmadan gider bir insan ya. Candy'e çok ama çok kızgınım. Böyle olmamalıydı diyorum. Ve artık Candy'nin karşısındaki insanları mutlu etme görüşüne de acayip sinir oluyorum. Bu ne arkadaş kaç bölüm bekle bekle pat susanna mutlu osun diye o büyük aşkından vazgeç. Bu durumu anlatacak bi kelime bulamıyorum. Aslında söyleyecek çok şeyim varda neyse. Terry terry terry Resmen canlı canlı mezara girdi garibim Resmen ateşe atıldı Candy animedeki hangi erkeğin hayatına girdiyse hepsinin sonu felaket oldu Anthony öldü Terry ölmekten beter oldu Ve şuna da eminimki Candy nasıl anthonyi çok severken terry'i görünce unutttuysa anthonyi bi iki bölüme kalmaz terry i de unutur sevgisi öyle büyük ve derin yani ( ! ) Ve belki anthony severler şu an söyleyeceğim şeye belki kızabilirler kendilerinden özür diliyorum ama anthony'nin ölmesi iyi oldu bence. Çocuk huzura kavuştu en azından. Eğer yaşasaydı eminim bu mazoşist senarist Anthonyi Elizayla evlendirirdi Terryi susannaya ittiği gibi ve son olarak O sülük susanna, cadı anası ve bu ciddi ciddi problemleri olan senaristte artık kına yaksınlar bi taraflarına