Gönderen Konu: Candy & Terry  (Okunma sayısı 1786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
Candy & Terry
« : Kasım 15, 2010, 08:04:18 ÖS »
Bu video benden herkese özelliklede Terry hayranlarına gelsin. İyi seyirler  :sailor
Cany & Terry
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı saican

• Uzman Üye
  • *
  • Hüzün...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: Biraz kaçık biraz duygusal :ega
Ynt: Candy & Terry
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2010, 08:12:21 ÖS »
ayyy neobikim cok güseldi :gözlük tüylerım diken diken oldu :zırr cok begendım :evet ellerıne ssaglık :evet .neo
"Dost Dediğin Kara Günde Belli Olurmuş..." Söndürün Işıkları, Dostlarımı Sayıcam gambare

Çevrimdışı prenses_candy

• Destekleyen Üye
  • *
  • COŞ COŞ HAYAT ZATEN BOŞ!!
  • Ruh Hali: Off!!Çok sıkıcı bir gün daha!!
  • Memleket: inanın anlatsamda inanmasınız
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2010, 08:13:15 ÖS »
neobi çok güzel olmuş :gözlük ellerine sağlık :muck çok duygulandım :zırr

Çevrimdışı sweet candy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • niedrige Hügel, wo der Berg selbst zählt...
  • Memleket: Berlin
« Yanıtla #3 : Kasım 15, 2010, 08:23:45 ÖS »
ne güzeldi yaaa  :19 , çok teşekkürler , söyleyecek söz bulamadım  .neo
♥ Hergün yüzlerce hayal kurar insan ve hiç biri gerçek olmaz; ama unutma, birgün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz...

Çevrimdışı sena..

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • .p .p
  • Memleket: istanbul :)
« Yanıtla #4 : Kasım 15, 2010, 08:30:12 ÖS »
çok güzeldiiiiiiiii :acelya candy nin özeti gibi olmuş cnm  :: gözlerim yaşardı   :zırr biraz daha uzun olsaymış böle olçaktım:  :84

terry cnm yhaaaa  :berivan aşşkım benimm çok yakışıklı  .neo neobi jeneriğini çok güzel yapmışsın eline gözüne emeğine  sağlık canım :muck

:3 :3 :3 :3 :3 :3

-->Daha önce ruhum hiç doyasiya yasamamisti yalnizligi...

-->Kolay mi zannediyosun sensizligi. Kalbin olmadan yasa sevgili, nefes alama hiç! Ne oldu, zor mu? Iste ben senin beni sevmedigin halde bu acilara katlaniyorum...f

-->Görememek onu... Dokunamamak saçlarina... Sarilamamak doyasiya... En zoru bunlar sanirim. Dahasi yapay olan. <3  ..f

-->Kendime verdigim en büyük zarar baskalari aci çekmesin diye susmak... -h

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #5 : Kasım 15, 2010, 09:00:06 ÖS »
Tek kelimeyle "muhtesem!"neobim senin yapamadigin bir sey varmi :? 10 parmaginda on marifet masallah .neo video da en can alici kareleri yakalamissin :acelya harikaydi emegine,yuregine saglik adminem :gözlük
bu arada senden  antony ( benim gibi :D ) hayranlari icinde ilerde video yapmani istesem  :utanmak bos bi gunun de bir iki ay sonra ne dersin canim :dolunay antony'mizin ruhu icin lutfenn :84 :84
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı rika

• Tecrübeli Üye
  • *
  • I love rain I love you
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: :yağmur
  • Memleket: Hiçlikistan ..
« Yanıtla #6 : Kasım 15, 2010, 09:06:18 ÖS »
çok güzelmişşş  neobicannnn bu çok güzell ellerine sağlıkk  :3 :3
Sabah ezanları, insanı çocukluğuna götüren bir büyü gibi..

Çevrimdışı saican

• Uzman Üye
  • *
  • Hüzün...
  • Ruh Hali: Biraz kaçık biraz duygusal :ega
« Yanıtla #7 : Kasım 15, 2010, 09:13:58 ÖS »
dolunayımmmmm :alkış :alkış :alkış çok güsel yazmışsın :alkış bizim kalbimizden gecenlerı yazmıssın :alkış neobikim cok güsel video :alkış
"Dost Dediğin Kara Günde Belli Olurmuş..." Söndürün Işıkları, Dostlarımı Sayıcam gambare

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
« Yanıtla #8 : Kasım 15, 2010, 09:24:59 ÖS »
dolunayımmmmm :alkış :alkış :alkış çok güsel yazmışsın :alkış bizim kalbimizden gecenlerı yazmıssın :alkış neobikim cok güsel video :alkış

:19 canim benim cok sagol :gözlük
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #9 : Kasım 15, 2010, 09:50:45 ÖS »
Beğenen, yorum yapan, izlemek için vakitlerini ayıran canlarımm asıl ben size teşekkür ederim bu güzel ve değerli yorumlarınızı esirgemediğiniz için  neo:

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #10 : Kasım 15, 2010, 09:52:03 ÖS »
Tek kelimeyle "muhtesem!"neobim senin yapamadigin bir sey varmi :? 10 parmaginda on marifet masallah .neo video da en can alici kareleri yakalamissin :acelya harikaydi emegine,yuregine saglik adminem :gözlük
bu arada senden  antony ( benim gibi :D ) hayranlari icinde ilerde video yapmani istesem  :utanmak bos bi gunun de bir iki ay sonra ne dersin canim :dolunay antony'mizin ruhu icin lutfenn :84 :84

Sen istersinde yapmazmıyım yaparım kuşum :evet yapamadığım şeyler mutlaka var bebeğim mesela dantel :İİ

Çevrimdışı MihRiMaH

• Tecrübeli Üye
  • *
  • İçimde kocaman bir mutluluk taşıyorum :)
  • En sevdiğiniz karakter: Albert
  • Ruh Hali: muttluuu, huzurlu,uykulu, tosbağa hızında ::
  • Memleket: Tamda olmak istediğim yerde :)
« Yanıtla #11 : Kasım 15, 2010, 10:26:46 ÖS »
Siteye girdiğimden beri izlemek için sabırsızlanıyorum. Yüzde yetmişini izledim ama esas son kısımlarını merak ediyordum. Çünkü candy son bölümlerini izleyemedim. İş gü bi türlü ağız tadıyla oturamadım. Kocişim gelmeden izleyebilsem barii :(

Canımm neobim izleyebldiğim kadarıyla harikaa olmuş ellerine sağlık canım. :)) :: :: :: :: ::
♥ mavi ayakkabılarını giydireceğim günü iple çekiyorum anne'ciğim ♥ ::

♥ Kadına yönelik şiddeti destekliyorum.. Ancak ; içten gelen minik bir tekmeyse. ♥ ::

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #12 : Kasım 16, 2010, 02:59:55 ÖÖ »
Siteye girdiğimden beri izlemek için sabırsızlanıyorum. Yüzde yetmişini izledim ama esas son kısımlarını merak ediyordum. Çünkü candy son bölümlerini izleyemedim. İş gü bi türlü ağız tadıyla oturamadım. Kocişim gelmeden izleyebilsem barii :(

Canımm neobim izleyebldiğim kadarıyla harikaa olmuş ellerine sağlık canım. :)) :: :: :: :: ::

Mihrim benim gelecek bölümlerle ilgili heyecan kaçmasın diye pek bir şey yok genellikle izlediğimiz bölümler  :evet
Hem hatırlarmısın site içi bi yarışma vardı video yarışması yapılamamıştı ama  :7 O yarışma için yaptığım videoy du neye niyet neye kısmet  ::

Çevrimdışı tuğçe

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Ruh Hali: mutlu, sevimli, üzgün,aç,tok,yorgun,yada hiçbiri
« Yanıtla #13 : Kasım 16, 2010, 07:23:05 ÖÖ »
video çok güzel :gözlük
 ama müziği  bu video ya ben yakıştıramadım  :evet
yinede güzel paylaşım için saol noebi :alkış

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
« Yanıtla #14 : Kasım 16, 2010, 09:54:44 ÖÖ »

Sen istersinde yapmazmıyım yaparım kuşum :evet yapamadığım şeyler mutlaka var bebeğim mesela dantel :İİ

canimsin neobim :gözlük cok tesekkurler :gül
 dantel mi :İİ bende dantel yapmada iyiyim :20 ama senin yaptiklarinin ucte birini bile yapamam :dolunay cok marifetlisin adminem .neo :opucuk: :opucuk: