0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dolunayımmmmm çok güsel yazmışsın bizim kalbimizden gecenlerı yazmıssın neobikim cok güsel video
Tek kelimeyle "muhtesem!"neobim senin yapamadigin bir sey varmi 10 parmaginda on marifet masallah video da en can alici kareleri yakalamissin :acelya harikaydi emegine,yuregine saglik adminem bu arada senden antony ( benim gibi ) hayranlari icinde ilerde video yapmani istesem bos bi gunun de bir iki ay sonra ne dersin canim antony'mizin ruhu icin lutfenn
Siteye girdiğimden beri izlemek için sabırsızlanıyorum. Yüzde yetmişini izledim ama esas son kısımlarını merak ediyordum. Çünkü candy son bölümlerini izleyemedim. İş gü bi türlü ağız tadıyla oturamadım. Kocişim gelmeden izleyebilsem barii Canımm neobim izleyebldiğim kadarıyla harikaa olmuş ellerine sağlık canım.
Alıntı yapılan: dolunay - Kasım 15, 2010, 09:00:06 ÖSTek kelimeyle "muhtesem!"neobim senin yapamadigin bir sey varmi 10 parmaginda on marifet masallah video da en can alici kareleri yakalamissin :acelya harikaydi emegine,yuregine saglik adminem bu arada senden antony ( benim gibi ) hayranlari icinde ilerde video yapmani istesem bos bi gunun de bir iki ay sonra ne dersin canim antony'mizin ruhu icin lutfenn Sen istersinde yapmazmıyım yaparım kuşum yapamadığım şeyler mutlaka var bebeğim mesela dantel