Gönderen Konu: 97. Bölüm "Hayallerdeki Kavuşma"  (Okunma sayısı 1053 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
97. Bölüm "Hayallerdeki Kavuşma"
« : Kasım 12, 2010, 03:25:17 ÖÖ »
Arkadaşlar öncelikle bölüm yayınlanmadan bölümün konusunu açtığım için sizden çok özür dilerim ama bu bölümün konusunu benden başka biri açsaydı çok üzülürdüm  :zoey O yüzden biraz erken davranıp bölümün konusunu açıyorum affınıza sığınarak  :utanmak Bu bölüm benim için çok önemli haftalardır bu bölümü bekliyorum  :neoçilek Hafızalarınızdan kazıyamayacağınız, unutamayacağınız bir bölüm olacak eminim .neo Özelliklede terry sevenler  :9 En güzel bölümlerinden biri diyebilirim  .neo Şimdilik konuyu kitliyorum. Bölüm geldimi yorumlarınız için açacağım.
Bu arada bölümün ismi bile ne kadar heyecan verici değil mii  .neo
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese kalpten teşekkürler neo: Esma sultan bu gül senin için  :gül Ve yavuz bey bu gülde size  :gül
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2010, 03:31:14 ÖÖ Gönderen: neobi »
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • Memleket: Istanbul
Ynt: 97. Bölüm "Hayallerdeki Kavuşma"
« Yanıtla #1 : Kasım 12, 2010, 12:00:39 ÖS »
ahhh canııım çok tşk ederim.:)

bu arada avatarındaki yakışıklıya bayıldım:D kim o kız:D

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #2 : Kasım 12, 2010, 12:07:48 ÖS »

o güller az bilem  :19
O mu "Kim Bum"  Koreli kendisi ne tatlı gülüyo dimi  :acelya

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Kasım 12, 2010, 01:09:55 ÖS »
çok şekermiş yahu:D

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #4 : Kasım 12, 2010, 01:17:57 ÖS »

o güller az bilem  :19
O mu "Kim Bum"  Koreli kendisi ne tatlı gülüyo dimi  :acelya

yalniz ismi biraz tuhaf geliyor bana neobim :D "kim bu "Kim Bum" canimmm :şehe
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #5 : Kasım 13, 2010, 12:25:24 ÖS »
Harika bir bolumdu :oyna sonunda terry ve candy bir arada  .neo candy'nin istasyonda kendi kendine konusmasina bayildim :20
ve stear aklindaki dusunce her neyse sil at onu  :3 :3
suzanna'nin annesini olduresim geliyor ya >:D sanki kizina git terry kurtar diyen oldu .ozi
 emegi gecen herkese cok tesekkurler  :42
kac aydir bu bolumu bekliyrdum :gözlük sonunda izledim .neo
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #6 : Kasım 13, 2010, 01:32:20 ÖS »
Animenin en güzel bölümü  :19 Terryy  :19 Sanki uzun zamandır görmediğim sevgilimdi terryde candy yeriine be buluştum terryle o kadar dugu ve özlem doluydu  :acelya Candynin terry sandığı adam neydi öyle yahu koptum orda  :21  :21  :21
Ve terrynin gelip candyi kaçırması  :19 ay ne çok özlemişim bu ikiliyi bir arada görmeyi çok sevindimm  :acelya
Terry gittikçe yakışıklı ve daha olgun olmuşsun  .neo Nerde en başlardaki asi terry nerde şimdiki terry  .neo
Mükemmel bir bölümdü ve esma sultanın eşsiz çevirisi de daha bi mükemmel yapmış. İnsanı duygu selinde alıp götürüyor duygulanmamak elde değil  :gül

• Paylaşımcı Üye
  • *
« Yanıtla #7 : Kasım 13, 2010, 02:00:35 ÖS »
asıl duygu 99 ve 100 de:/   Hayat yarışına koşarcasına başlamak gibi bu iki bölüm..

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #8 : Kasım 13, 2010, 02:02:44 ÖS »
asıl duygu 99 ve 100 de:/   Hayat yarışına koşarcasına başlamak gibi bu iki bölüm..

İzlemek istemiyorum  :zırr  :zırr  :zırr  :zırr

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #9 : Kasım 13, 2010, 02:19:34 ÖS »
 :acelya :acelya :acelya :acelya

stear balım bi kere daha söylüyorum gel etme eyleme  :zırr
 yolculuk hiç bitmeyecek sandım bir an  :ega bas gaza bas gaza makinist bas gaza,at kömürü at diye bağırıyorum öyle  :21 :21 :21
 arkadan terryi bu kadar anımsatan birini yüzünün öyle olması  :ega unutmuştum o sahneyi çok güldüm  :21 :21 :21 :21 :21
terryim sarılsana kıza  :kız bi daha kopamam diyor bide, kopmayın zaten :rika  kopmanızı isteyen tek kişi manyak yazar :nekura
"candy seninle ne kadar mutluyum" diyo bide  :acelya bende mutluyum sizle  :utanmak
o cadı susanna nın cadı ötesi anası  :asabi  inandırmasaydı kendini öyle şeylere  :34 sakın onu bırakmaymış  :asabi ana kız sinir ediyolar beni  :kız  ama susanna da haklı  :şehe terry balım aşık olunmayacak gibi değl ki  :acelya  :utanmak
hayatı boyunca onunla kal diyo bide utanmadan  :asabi  doktorlar dilini kesse ya şu kadının  >:D
öyle ama deme terryim ama  :zırr :zırr :zırr
bu bölüm bitti de bi sonra ki bölümden sonraki bölümle, ondan sonra ki bölüm  :zoey  çok çok...  :zırr

bi kere daha emeği geçen herkese şahsen bizzat ben ve kendim çok teşekkür ederiz  :utanmak
 :21 ben yorum yapana kadar iki yorum yapılmış. okumadan göndersem bişey olur mu  :P
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı sena..

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • .p .p
  • Memleket: istanbul :)
« Yanıtla #10 : Kasım 13, 2010, 02:37:58 ÖS »
 :çapkın :çapkın :çapkın
ayy bu bölüm çok ama çok güzeldi  ama ikinci partin yarısını seyredemedim :zırr off stearda amma ağladım yaa candy bide sanki seni göremeyceğim dediya  :84 o bakışları nekadan hüzünlüydü stearda sevdiklerini neden bırakıyoo :84
candy trennden ininca  :87 sırtı dönük adamı harbiden bende terry zannettim  :21 :21 içimden geçiyorum terry arkadan bile yakışıklı off yakıyo bee diyorum kız trenden indi o hala sigara içiyo kızı bile aramıyo  diyom  :21 :21 sonra bi dönüyo aaaaaa.................  :İİ  ega valla çok doğru sölüyon ayağı kopçana dili kopsaymışya   :şehe
ahh terry ahh candy nin kollarına atılmadın bare benim kollarıma atılsaydınya  .neo (ega bide kopmasını isteyen başka kişilerde vaaaarr suzanna ve anası :nekura) o saçların yokmu off   :çapkın düşündüklerimi anlatamıyorumki okadar boşluk yok :84:P )

esma sultan sana çok ama çok teşekkür ediyorum :ozidenneoya çevirini çok iyi yapmışsın ve yavuz abiyede bu gülü veriyom :gül ve bölüme emekleri geçen herkese dansımı hediye ediyorum ilk önce  .oyna sonra  :oyna bunu  :ega
-->Daha önce ruhum hiç doyasiya yasamamisti yalnizligi...

-->Kolay mi zannediyosun sensizligi. Kalbin olmadan yasa sevgili, nefes alama hiç! Ne oldu, zor mu? Iste ben senin beni sevmedigin halde bu acilara katlaniyorum...f

-->Görememek onu... Dokunamamak saçlarina... Sarilamamak doyasiya... En zoru bunlar sanirim. Dahasi yapay olan. <3  ..f

-->Kendime verdigim en büyük zarar baskalari aci çekmesin diye susmak... -h

Çevrimdışı sweet candy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • niedrige Hügel, wo der Berg selbst zählt...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: Berlin
« Yanıtla #11 : Kasım 13, 2010, 04:39:49 ÖS »
ya ne yapsalar  boş stear gitmeye kararlı bişey olsa da gitmese keşke ama... gidicek eninde sonunda biliyorum bu konuda bayağı kararlı görünüyor  :ühü
bir de susanna'ya git gide sinir olmaya başladım, terry'nin etrafında dolanıp sürekli dibinden ayrılmadığı için  :kız,  anlaşılan candy ile terry aşkı başka bahara kaldı   :ühü
♥ Hergün yüzlerce hayal kurar insan ve hiç biri gerçek olmaz; ama unutma, birgün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz...

Çevrimdışı sena..

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • .p .p
  • Memleket: istanbul :)
« Yanıtla #12 : Kasım 13, 2010, 09:04:14 ÖS »
off allahım off ben animeyi seyretmiyorum terry seyrediom harbiden .neo tekrar seyrettim ve buseferde candy ve terrynini buluştuğu zamanda ağladım :zırr ahh terry ahh suzannayı böşver sarılsana öpüp koklasana hasret gidersene işe yaramaz bir kız yüzünden sevgilini aşkını neden bırakkıyosun suzannanın anasına ne bakıyosun sen zorunlu değilsinki ona bakmaya o sevdi o aşık oldu o kurtardı tmm o seni kurtardı ama sende ona yardım ediyon yitir okadar  :nekura :zırr  candy kadar güzel bi kız görmedim terry, newyorkun en güzeli(terrynin anası hareç :rika) ve en yakışıklı :31  .neo candye mont mu diyolar kaban mı tam hatırlayamdım şapkası çok yakışmız ona ayrı bi hava vermiş sanki  :diş ben erkek olsam ve karşımda çok güzel bi kız olsa (candy kastediom ) hiç kaçırmam teeeeerrrrrryyyyyyyyy....... teerrrryyyyyy....... bendeee bir kız olsam (zaten kızım :ega) ve karşımda yakışıklı karizmatik asi başka ne sayıım :85 cesur bir erkek olsa hiiç kaçırmam :83 :83 :83 çocuğun duvara yaslanışına hastayim ölüyomm bea .neo o benim o beniiiiiimmm :pışık

TTTTTTEEEEEEEERRRRRRRRRYYYYYYYYY....................... TEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYY.......
AAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞKIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM :opucuk: .neo :19
-->Daha önce ruhum hiç doyasiya yasamamisti yalnizligi...

-->Kolay mi zannediyosun sensizligi. Kalbin olmadan yasa sevgili, nefes alama hiç! Ne oldu, zor mu? Iste ben senin beni sevmedigin halde bu acilara katlaniyorum...f

-->Görememek onu... Dokunamamak saçlarina... Sarilamamak doyasiya... En zoru bunlar sanirim. Dahasi yapay olan. <3  ..f

-->Kendime verdigim en büyük zarar baskalari aci çekmesin diye susmak... -h

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #13 : Kasım 13, 2010, 10:25:44 ÖS »
Sina terry aşkım demek ne demek hee  :asabi  :asabi  :asabi  :asabi  :asabi  :asabi  :asabi

Çevrimdışı mınerva

• Master
  • *
  • **terry & merve**
  • Memleket: ankara
« Yanıtla #14 : Kasım 14, 2010, 12:34:15 ÖÖ »
ewettttttttt....... :neoçilekhayalımdekı buluşma...... :zırr :zırr hayalımden daha fazlası..ole bı buluşmayı hayal edmezdm......ne kadar masumdu ya b.bırbırlerıne bakışları..aşkk böle bişey ya.. :3 :3  ama terrym candye şole bi sarılsaydı keşkem :20 neyse
candynın hayalınden izlemek de harıkaydı..
:20sonunda bulıştularr ya..yanyanalarr eskısı gıbı...bende ılk defa terrymı gordum sankı...hele o guluşunu duymakk.. :zırr :zırr :zırroof ya harıkaydıı......
ama terrymm  :3 :3 :3 sen onlara ınanma ya..nolurr...susanna ya nedenwarsn sankı. :asabi :asabi.yeter artk ya :3 :3mutlu olsun terrymm...
helem son sahnede eskıyı hatrlamalarıı..orda tamamen koptum ben.. :zırr :zırr :3 :3
of neyse yazdıkça yazasım gelıo..ne yazsam az zatn bole bı bolm, şu ankı duygulrm içn..

tum emegi gecenlere tekrar tekrar teşkur edıorm... neo: neo: :gül :gül :güliiyiki warsınz..