0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Problem sadece bendeyse, söylediklerimi geri alıyorum. Kusura bakmayın zahmet verdim konu
Alıntı yapılan: rayiha - Mayıs 03, 2010, 10:05:15 ÖÖProblem sadece bendeyse, söylediklerimi geri alıyorum. Kusura bakmayın zahmet verdim konu olayı anladım
Alıntı yapılan: ozan - Mayıs 03, 2010, 10:17:19 ÖÖAlıntı yapılan: rayiha - Mayıs 03, 2010, 10:05:15 ÖÖProblem sadece bendeyse, söylediklerimi geri alıyorum. Kusura bakmayın zahmet verdim konu olayı anladımileti yazadığımız kutucuktan bahsediyosun galiba, evet o kayıyor, ama çok problem yaratan bişey değil, hepimizde oluyor ;D
te bitenedir benım admınım beya te büle alleder erbişiiyi ıslık ederım alkıs ederım aydin ep beraber edelım derım :alkıs :alkıs
Alıntı yapılan: seraze - Mayıs 03, 2010, 02:01:47 ÖSte bitenedir benım admınım beya te büle alleder erbişiiyi ıslık ederım alkıs ederım aydin ep beraber edelım derım :alkıs :alkıs Seni lapacı seni yıkmacı yağlamacı hehehheheh
Alıntı yapılan: Zoey - Mayıs 03, 2010, 02:02:32 ÖSAlıntı yapılan: seraze - Mayıs 03, 2010, 02:01:47 ÖSte bitenedir benım admınım beya te büle alleder erbişiiyi ıslık ederım alkıs ederım aydin ep beraber edelım derım :alkıs :alkıs Seni lapacı seni yıkmacı yağlamacı hehehhehehçaktırma zoey düellomuz varya ondan seettiriom heuehue :37