Gönderen Konu: Anthony'nin günlüğü  (Okunma sayısı 1723 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esranur

• Deneyimli üye
  • *
  • be happy and smile
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: happy
  • Memleket: bize her yer trabzon
Ynt: Anthony'nin günlüğü
« Yanıtla #60 : Ağustos 04, 2011, 04:15:15 ÖS »
hercaiebabilcim  ben boğa burcu olmama astrolojiyi çok severim ve annem de aslan burcu  ortaya doğru bir laf atsan kimse üzerine alınmazken  o üzerine alınır . hemen sen onu bana mı söyledin? ne ima etmeye çalışıyosun? gibi sorular sormaya başlar baya gevezedir oda senin gibi hiç yuva özlemi çekmez  oraya hemen alışır ve annem benim tam tersim olarak  herkezle hemen arkadaşlık kurar ve onlardanmış gibi davranmaya başlar örneğin 3 tane trabzonlu lazcayla bir şeyler konuşuyorlar en fazla 30 dakika sonra o da lazca konuşmaya başlar biz o yüzde anne yine 2. firekensa geçtin deriz  çoookkk eylencelidir hakkını çokk iyi savunur ve cokk zekidir herşeyi kolaylıkla anlar  bir şeyi yapamadığı zaman üzerine gider  çok hırsıdır ve bir şey söyleyeyim mi onun da sözeli çok iyidir  türkçe edebiyat gibi dersler benim için annemden sorulur  yani benzerliğiniz var :)

Çevrimdışı özleem

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #61 : Kasım 06, 2011, 09:21:04 ÖS »
keşke bu bölüm gerçekten de böyle bitseydi   .ama  anthony'nin candy'e olan duygularını çok yoğun ve güzel anlatmışsınız ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi...ellerinize sağlık çok beğendim     o13

Çevrimdışı güneşş

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: sweeto candy
  • Memleket: neverland
« Yanıtla #62 : Ocak 03, 2012, 12:10:58 ÖÖ »
harika olmuş tebrik ederim keşke hiç anthoy ölmesydi ama naparsın işte  :acelya
watashiva candyy=)

Çevrimdışı hercaiebabil

• Master
  • *
  • "Engeller yalnızca umudu olmayanlar içindir."
  • En sevdiğiniz karakter: Annie
  • Ruh Hali: Her daim çoğunluğa aykırı. Mutlu bir çoğunlukta üzgün, vazgeçmiş bir çoğunlukta umutdolu.
  • Memleket: Trabzon
« Yanıtla #63 : Ocak 16, 2012, 05:11:03 ÖS »
Bunca zaman sonra hala yazdıklarımın okunduğunu ve yorumların yapıldığını (kısacası beğenildiğimi) görmek beni cidden mutlu etti (burnumdan kıl falan alamazsın, yeltenmeyin).

Bense bir yıldır uğramıyorum buraya. Unuttum sayılır. Ama meşguldüm siz biliyor musunuz, One Piece, Bleach, Naruto, Fullmetal Alchemist ne kadar uzun seriler  :hea. Bu süre içerisinde anime/manga dünyasına ait çok şey öğrendim .

Bir ara Albarto-san için de bir şeyler yazmaya yeltendim. Ama internet kotalı olduğu için mangasını okudum, animeden farklı biraz. Sonra hikayenin en büyük drama unsurunu Anthony ve Terry'nin oluşturduğunu fark ettim ve eğer bu Albarto-san için de bir şeyler yazarsam çok vasat olacaktı.

Zaten ben de artık kimse o kadar zamandan sonra ne yazdığımı okur, ne de bu kadar ilgi gösterir dedim.

Bunca zaman sonra geri dönünce her şeyin başladığı yerden döndüğümü söyleyeyim dedim. (Beni hatırlayan var mı bu arada?)
"Gücünüz her şeyimi almaya kadir olabilir.
Ama omuduma dokunamayacak kadar da acizdir."

Çevrimdışı diidemm

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
« Yanıtla #64 : Ocak 16, 2012, 06:23:19 ÖS »
hercaiebabil .ama iyiiki yazmışsın bunları muhteşem ben de tebrik ediyorum okuyan herkes gibi alkş terry için yazdıklarını da okudum şu an duygu patlaması oldu=)) bu arada ben siteye yeni üye oldum ama bu yazılarını okuyanlar seni unutmamıştır bence :12