0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: prenses_candy - Eylül 01, 2010, 02:19:14 ÖSAlıntı yapılan: GönüLçeLen - Eylül 01, 2010, 01:40:03 ÖSBence tadında bitmiş mutlu sona bağlanmış adam gibi bir anime ya ama şöle 2. sezon olsaydı hani çocukları birine aşık olmuş annesi başka tavsiye veriyo babası annesinin kine uydurmuyo başka tavsiye ama aslında o çocukta bu kızlarını seviyomuş ama daha önce kimseyi sevmenin ne demek olduğunu bilmediği için ona kötü davranıyomuş irie çocuğa öğüt veriyomuş falan sonra bunların evliliği yine sarsılıyomuşama sonunda kızlarıda evlenip çoluk çocuk yapınca yine bir ama bu sever daha büyük bir aile resmi ile bitermiş(tabi ayrıntıları anlatmıyorum kısa bi özet geçtim )olur mu olurGüzelmiş evet farklı bir anime olabilir ama bence animenin vıccığını çıkarmamalılar, bizim Türk dizileri gibi, tadında kalmalı devamı yazılmamalı Bu arada sonunda koptum yau anne-kız kıskançlığı öldürdü beni gülmekten Hele o bakışmalar sırasında çıkan elektirik Hani sonunda Irıe düzeliyodu hoş yontula yontula anca bu kadar oldu ama hala aynı Irıe aynı tas aynı hamam Bir de Irıe'nin kıskançlığı sırasında zevkten dört köşe oldum yau Ohh iyi oldu aklı başına geldi gıcığın
Alıntı yapılan: GönüLçeLen - Eylül 01, 2010, 01:40:03 ÖSBence tadında bitmiş mutlu sona bağlanmış adam gibi bir anime ya ama şöle 2. sezon olsaydı hani çocukları birine aşık olmuş annesi başka tavsiye veriyo babası annesinin kine uydurmuyo başka tavsiye ama aslında o çocukta bu kızlarını seviyomuş ama daha önce kimseyi sevmenin ne demek olduğunu bilmediği için ona kötü davranıyomuş irie çocuğa öğüt veriyomuş falan sonra bunların evliliği yine sarsılıyomuşama sonunda kızlarıda evlenip çoluk çocuk yapınca yine bir ama bu sever daha büyük bir aile resmi ile bitermiş(tabi ayrıntıları anlatmıyorum kısa bi özet geçtim )olur mu olur
Bence tadında bitmiş mutlu sona bağlanmış adam gibi bir anime
Alıntı yapılan: Zoey - Eylül 01, 2010, 09:32:14 ÖSAlıntı yapılan: prenses_candy - Eylül 01, 2010, 02:19:14 ÖSAlıntı yapılan: GönüLçeLen - Eylül 01, 2010, 01:40:03 ÖSBence tadında bitmiş mutlu sona bağlanmış adam gibi bir anime ya ama şöle 2. sezon olsaydı hani çocukları birine aşık olmuş annesi başka tavsiye veriyo babası annesinin kine uydurmuyo başka tavsiye ama aslında o çocukta bu kızlarını seviyomuş ama daha önce kimseyi sevmenin ne demek olduğunu bilmediği için ona kötü davranıyomuş irie çocuğa öğüt veriyomuş falan sonra bunların evliliği yine sarsılıyomuşama sonunda kızlarıda evlenip çoluk çocuk yapınca yine bir ama bu sever daha büyük bir aile resmi ile bitermiş(tabi ayrıntıları anlatmıyorum kısa bi özet geçtim )olur mu olurGüzelmiş evet farklı bir anime olabilir ama bence animenin vıccığını çıkarmamalılar, bizim Türk dizileri gibi, tadında kalmalı devamı yazılmamalı Bu arada sonunda koptum yau anne-kız kıskançlığı öldürdü beni gülmekten Hele o bakışmalar sırasında çıkan elektirik Hani sonunda Irıe düzeliyodu hoş yontula yontula anca bu kadar oldu ama hala aynı Irıe aynı tas aynı hamam Bir de Irıe'nin kıskançlığı sırasında zevkten dört köşe oldum yau Ohh iyi oldu aklı başına geldi gıcığın ya ama bence olsa olurduhaklısın ya benide bitirdiler aynen aynen bende dört köşe oldum yazaten benim animelerde en çok kızdığım nokta hep kızları kınkanç gösteriyolar hep onlar koşuyolar peşlerden ama böle olunca dört köşe oluyorum bende
Alıntı yapılan: prenses_candy - Eylül 01, 2010, 02:19:14 ÖSAlıntı yapılan: GönüLçeLen - Eylül 01, 2010, 01:40:03 ÖSBence tadında bitmiş mutlu sona bağlanmış adam gibi bir anime ya ama şöle 2. sezon olsaydı hani çocukları birine aşık olmuş annesi başka tavsiye veriyo babası annesinin kine uydurmuyo başka tavsiye ama aslında o çocukta bu kızlarını seviyomuş ama daha önce kimseyi sevmenin ne demek olduğunu bilmediği için ona kötü davranıyomuş irie çocuğa öğüt veriyomuş falan sonra bunların evliliği yine sarsılıyomuşama sonunda kızlarıda evlenip çoluk çocuk yapınca yine bir ama bu sever daha büyük bir aile resmi ile bitermiş(tabi ayrıntıları anlatmıyorum kısa bi özet geçtim )olur mu oluritazuranın 2005 dramasında buna benzer bişey varirienin kardeşi de aynı soğuklukta ondan da yine f sınıfından biri hoşlanıyorkotoko kıza da çocuğa da öğüt veriyoririeden beklenmicek şekilde o da çocuğa öğüt veriyorkendi yaptığı hataları yapmasın diye
şimdi bir de güney kore yapımı başlayacakmışismi de "playful kiss"irie rolündeki eleman boys over floverdaki kim hyung joong muşumarım Türk yapımı olmaz
vay beee bu dizi kesinlikle süper olacak desenize iştahım kabardı resmen ne zaman türkçesi çıkar acaba tayvandınkınden güzel olacagı kesin Alıntı yapılan: soğuk nevale - Eylül 05, 2010, 04:29:59 ÖSAlıntı yapılan: prenses_candy - Eylül 01, 2010, 02:19:14 ÖSAlıntı yapılan: GönüLçeLen - Eylül 01, 2010, 01:40:03 ÖSBence tadında bitmiş mutlu sona bağlanmış adam gibi bir anime ya ama şöle 2. sezon olsaydı hani çocukları birine aşık olmuş annesi başka tavsiye veriyo babası annesinin kine uydurmuyo başka tavsiye ama aslında o çocukta bu kızlarını seviyomuş ama daha önce kimseyi sevmenin ne demek olduğunu bilmediği için ona kötü davranıyomuş irie çocuğa öğüt veriyomuş falan sonra bunların evliliği yine sarsılıyomuşama sonunda kızlarıda evlenip çoluk çocuk yapınca yine bir ama bu sever daha büyük bir aile resmi ile bitermiş(tabi ayrıntıları anlatmıyorum kısa bi özet geçtim )olur mu oluritazuranın 2005 dramasında buna benzer bişey varirienin kardeşi de aynı soğuklukta ondan da yine f sınıfından biri hoşlanıyorkotoko kıza da çocuğa da öğüt veriyoririeden beklenmicek şekilde o da çocuğa öğüt veriyorkendi yaptığı hataları yapmasın diyebirde bunu izleyebileceğimiz bir yer varmı
beyza kore yapımlarını sevdiğin avatrından belli personal taste