0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dizisini geçenlerde gördüm ve bir bölüm izlemeye zor dayandım. Ne Kotoko'da ne de İrie'de hayat var, kesinlikle tavsiye etmem. Anime olarak hatırlamak daha iyi..
selam arkadaşlar bu anime ilgili bi şey sorucaktım. sadece 25 bölümden mi oluşuyor?
Alıntı yapılan: SUZAN - Ağustos 12, 2010, 10:28:27 ÖÖselam arkadaşlar bu anime ilgili bi şey sorucaktım. sadece 25 bölümden mi oluşuyor?evet
Alıntı yapılan: GönüLçeLen - Ağustos 12, 2010, 10:45:08 ÖÖAlıntı yapılan: SUZAN - Ağustos 12, 2010, 10:28:27 ÖÖselam arkadaşlar bu anime ilgili bi şey sorucaktım. sadece 25 bölümden mi oluşuyor?evet maalesef evet
Bence tadında bitmiş mutlu sona bağlanmış adam gibi bir anime
Alıntı yapılan: GönüLçeLen - Eylül 01, 2010, 01:40:03 ÖSBence tadında bitmiş mutlu sona bağlanmış adam gibi bir anime ya ama şöle 2. sezon olsaydı hani çocukları birine aşık olmuş annesi başka tavsiye veriyo babası annesinin kine uydurmuyo başka tavsiye ama aslında o çocukta bu kızlarını seviyomuş ama daha önce kimseyi sevmenin ne demek olduğunu bilmediği için ona kötü davranıyomuş irie çocuğa öğüt veriyomuş falan sonra bunların evliliği yine sarsılıyomuşama sonunda kızlarıda evlenip çoluk çocuk yapınca yine bir ama bu sever daha büyük bir aile resmi ile bitermiş(tabi ayrıntıları anlatmıyorum kısa bi özet geçtim )olur mu olur
Alıntı yapılan: prenses_candy - Eylül 01, 2010, 02:19:14 ÖSAlıntı yapılan: GönüLçeLen - Eylül 01, 2010, 01:40:03 ÖSBence tadında bitmiş mutlu sona bağlanmış adam gibi bir anime ya ama şöle 2. sezon olsaydı hani çocukları birine aşık olmuş annesi başka tavsiye veriyo babası annesinin kine uydurmuyo başka tavsiye ama aslında o çocukta bu kızlarını seviyomuş ama daha önce kimseyi sevmenin ne demek olduğunu bilmediği için ona kötü davranıyomuş irie çocuğa öğüt veriyomuş falan sonra bunların evliliği yine sarsılıyomuşama sonunda kızlarıda evlenip çoluk çocuk yapınca yine bir ama bu sever daha büyük bir aile resmi ile bitermiş(tabi ayrıntıları anlatmıyorum kısa bi özet geçtim )olur mu olurhahahahahahah prenses çok güldüm allah iyiliğini versin yahu
Alıntı yapılan: GönüLçeLen - Eylül 01, 2010, 02:28:02 ÖSAlıntı yapılan: prenses_candy - Eylül 01, 2010, 02:19:14 ÖSAlıntı yapılan: GönüLçeLen - Eylül 01, 2010, 01:40:03 ÖSBence tadında bitmiş mutlu sona bağlanmış adam gibi bir anime ya ama şöle 2. sezon olsaydı hani çocukları birine aşık olmuş annesi başka tavsiye veriyo babası annesinin kine uydurmuyo başka tavsiye ama aslında o çocukta bu kızlarını seviyomuş ama daha önce kimseyi sevmenin ne demek olduğunu bilmediği için ona kötü davranıyomuş irie çocuğa öğüt veriyomuş falan sonra bunların evliliği yine sarsılıyomuşama sonunda kızlarıda evlenip çoluk çocuk yapınca yine bir ama bu sever daha büyük bir aile resmi ile bitermiş(tabi ayrıntıları anlatmıyorum kısa bi özet geçtim )olur mu olurhahahahahahah prenses çok güldüm allah iyiliğini versin yahu saol canım amin ama yani 2. sezon bile olmasa böle bi anime olabilir dimi
ama bu kabataslak bir anlatımdı ve ayrıntılar yoktu ama aklımda öle ayrıntılar var ki ama tabi sen beğenmiyosun demek tabi zevk meselesi belki bende bir hikaye yazıp koyarım siteye aklımda kalmasın yazıya dökeyim dimi
Alıntı yapılan: prenses_candy - Eylül 01, 2010, 03:15:15 ÖSama bu kabataslak bir anlatımdı ve ayrıntılar yoktu ama aklımda öle ayrıntılar var ki ama tabi sen beğenmiyosun demek tabi zevk meselesi belki bende bir hikaye yazıp koyarım siteye aklımda kalmasın yazıya dökeyim dimibeğenmiyorum demedim kızzzz aaa çarptırma sen yaz bi bakalım