0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hepsi birbirinden guzel harikanin da otesinde ellerine saglik neobim birde roportajlarin bittiginde kisacasi musait oldugunda usagi ile mamoru'nuin da boyle imzalarini yapabilirmisin neobim
Alıntı yapılan: dolunay - Ekim 06, 2010, 04:46:34 ÖShepsi birbirinden guzel harikanin da otesinde ellerine saglik neobim birde roportajlarin bittiginde kisacasi musait oldugunda usagi ile mamoru'nuin da boyle imzalarini yapabilirmisin neobim Yaparım kuzum ama bana onun için resim lazım elimde pek usagi resmi yok resim bulim eklerim yapıp
Mamuruda benim diğer aşkım dolunayım :acelya tatlıda lafmı tatlı ötesii :acelya Tamam tatlım en kısa zamanda yapar eklerim
Alıntı yapılan: neobi - Ekim 06, 2010, 06:01:23 ÖSMamuruda benim diğer aşkım dolunayım :acelya tatlıda lafmı tatlı ötesii :acelya Tamam tatlım en kısa zamanda yapar eklerim benim ilk askimdir kendileri mamoru,antony,abel,albert,bunlara bayiliyorum terry'i de mi alsam aldim gitti
Alıntı yapılan: dolunay - Ekim 06, 2010, 06:07:41 ÖSAlıntı yapılan: neobi - Ekim 06, 2010, 06:01:23 ÖSMamuruda benim diğer aşkım dolunayım :acelya tatlıda lafmı tatlı ötesii :acelya Tamam tatlım en kısa zamanda yapar eklerim benim ilk askimdir kendileri mamoru,antony,abel,albert,bunlara bayiliyorum terry'i de mi alsam aldim gitti Terrymm al al onuda all
çok beğendim dadlum ama benim başka bi siparişim var kendilerine