Gönderen Konu: yeni bölümler yani 90. bölümden sonrakiler ne zaman gösterilecek acaba ?  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı basak

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: ankara
yeni bölüm 90. bölümden sonrakiler ne zaman gösterilecek acaba bilgilendirirseniz sevinirim...

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
Bir aksilik çıkmadığı sürece cuma günleri yayınlanıyor bölümler. Haftada bir bölüm olarak 115 Bölümün tamamını yayınlayacaklar. Bölümler siteye eklendikçe facebook sayfasında ve sitemizde duyuru yapılıyor.

YOK!

Çevrimdışı candice.w

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: Türkiye
Merhaba ben 90. bölümden itibaren youtubedan İngilizce altyazılı izledim. Candy'nin devamı çekilse keşke bir kampanya var mı bununla ilgili Dünya çapında acaba,bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
Bildiğim kadarıyla böyle bir çalışma oldu ancak sonuç alınamadı. Bölümlerin devam ettirilmesi mümkün değil gibi görünüyor ama, candy'nin 30'lu yaşlarının yer alacağı bir kitabı çıkıyor bu kitabın Türkçe'ye çevirilip ülkemizde yayınlanması için bir kampanya var, sitemizde bir anket düzenlendi, oradan oy verebilirsin.

YOK!

Çevrimdışı candice.w

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: Türkiye
En azından 30 lu yaşlarında neler olduğunuöğreniriz hem bence kitap yazılırsa çizgi filmi de çekilecektir. Ben aslında candy'nin sinemaya da uyarlanmasını isterdim.

Çevrimdışı ozgerman

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: istanbul

SELAMLAR...
BEN 102. BÖLÜME KADAR İZLEDİM ANCAK BİLDİĞİM KADARIYLA TAMAMI 115 BÖLÜMDEN OLUŞMAKTA.. DEVAMINI NE ZAMAN İZLEYEBİLECEĞİZ?

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
Her hafta cuma günleri yeni bölüm yayınlanıyor.
Bu şekide çok fazla mevcut konu var o yüzden kilit
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?