0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: ozan - Eylül 01, 2010, 09:05:02 ÖSdaha öncede söylemiştim tehlikeli bi konu, serazeyi tanıyormusun, neobiyi, çeleni, zoeyi enamm hele esmayı evlerden ırak... neobi diyecek terry benim aşkım diyecek seraze ona terlik fırlatacak, neobi terryi sahipsiz mi sandınız diyecek, çelen boşuna cebelleşmeyin terry benim diyecek, esma hepsinin arasına dalacak koca hatflarla açılın terry benim diyecek abooğğwwbahar çilek anthonyi hiç açmıyorum güzeldi Ama birşeyi atlamışsın; biz baharım, sibelim ve dolunayımla anthony için böyle tartışmaz birlik oluruz. Değil mi kızlar
daha öncede söylemiştim tehlikeli bi konu, serazeyi tanıyormusun, neobiyi, çeleni, zoeyi enamm hele esmayı evlerden ırak... neobi diyecek terry benim aşkım diyecek seraze ona terlik fırlatacak, neobi terryi sahipsiz mi sandınız diyecek, çelen boşuna cebelleşmeyin terry benim diyecek, esma hepsinin arasına dalacak koca hatflarla açılın terry benim diyecek abooğğwwbahar çilek anthonyi hiç açmıyorum
Alıntı yapılan: dolunay - Eylül 01, 2010, 08:57:55 ÖSAlıntı yapılan: stara - Eylül 01, 2010, 08:57:10 ÖSbiraz önceki bir kaç ileti neden silindi? bende anlamadimm niye silindi Dolunayım seni burda tekrar gördüğüme çok sevindim!! Seni özledikk küçük anne!!!
Alıntı yapılan: stara - Eylül 01, 2010, 08:57:10 ÖSbiraz önceki bir kaç ileti neden silindi? bende anlamadimm niye silindi
biraz önceki bir kaç ileti neden silindi?
Alıntı yapılan: cilekk - Eylül 03, 2010, 01:19:38 ÖSAlıntı yapılan: ozan - Eylül 01, 2010, 09:05:02 ÖSdaha öncede söylemiştim tehlikeli bi konu, serazeyi tanıyormusun, neobiyi, çeleni, zoeyi enamm hele esmayı evlerden ırak... neobi diyecek terry benim aşkım diyecek seraze ona terlik fırlatacak, neobi terryi sahipsiz mi sandınız diyecek, çelen boşuna cebelleşmeyin terry benim diyecek, esma hepsinin arasına dalacak koca hatflarla açılın terry benim diyecek abooğğwwbahar çilek anthonyi hiç açmıyorum güzeldi Ama birşeyi atlamışsın; biz baharım, sibelim ve dolunayımla anthony için böyle tartışmaz birlik oluruz. Değil mi kızlar aynen öle çileğim,birimiz hepimiz için hepimiz Anthony için!!!!!!!!!!!!
Albert Albert Albert. Asil, karakter sahibi, zeki, çalışkan, olgun,güçlü, anlayışlı, sevecen,yakışıklı,tatlı, güleryüzlü, haklıya hakkını veren, dost canlısı, iyi yemek yapıyor, sadece o hayvanları değil, hayvanlar da onu seviyor ve yakında göreceğiniz pek çok iyi huyu daha ve kanımca gerçek hayatta böyle bir erkek olmaz. Var mı? söyleyin bana. Terry ulaşılmaz, bilinmeyen, şaşırtıcı, yakışıklı , ukala ,kalp çarptırıcı .Yaş gençken ondan başkası olamaz derdim. Onun gibi birisini hayal ederdim. Şimdilerde pek de cazip gelmiyor bana. O zamanlar anlayamışım ama çevrede ondan çooook varmış meğersem.Antony iyi çocuk, harika çocuk, anlayışlı çocuk, sevecen çocuk, tatlı çocuk, yakışıklı çocuk. Çocuk... Zavallıcık büyüsü Albert'ın kopyası olurdu. bu kesin. O zaman ona da Antony, Antony,Antony derdim. ne tuhaftır ki çocukluğumda ve yaş kemale erdiğinde benzer tipleri seçmişim ama gençken ulaşılmazı, bilinmeyeni. İşte deli kanlılık böyle olsa gerek.
sibelim nedeni yukardada belirtmiş olduğun olay bence canın yanmısya öle birisinden ondandır )bide karakterle alakalı bişey bazısı sakin huzurlu bi hayatım olsun bi düzenim olsun yasayıp gideyim der bazısı heyecan ister tutku ister..sakin rutin bi hayatı tercih edenler anthonye asık olur ama ben gibi kalbi titremeden yasayamam dienler de teryy der:))ayrıca irie kunmu öğğğ onun terryle uzaktan yakından alakası bile olamaz teryynin ukalalığı sevgisinin azametinden erir gider asalte dönüşür.iriekun malı kırk yılda bir sevgisin gösterir oda ohooo ölme esseğim ölme hep yerecek hep üstten bakacak :banama terym ölemi heran her saniye askını belli eder asla sevdiği insanı rencide etmez öle sakayla takılır ama baskasına laf dedirttirimi hiç dışardan baktığımda yau bo kotoko bu iriekunu nasıl ikna etti derken yau bu teryy bu candy nekadarda çok sevo diorum işte aradaki fark bu