Gönderen Konu: Neden Anthony Neden Terry?  (Okunma sayısı 3533 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
Ynt: neden ANTHONY neden TERRY ?
« Yanıtla #30 : Eylül 03, 2010, 01:32:11 ÖS »
daha öncede söylemiştim tehlikeli bi konu, serazeyi tanıyormusun, neobiyi, çeleni, zoeyi enamm hele esmayı  :yooo evlerden ırak... neobi diyecek terry benim aşkım diyecek seraze ona terlik fırlatacak, neobi terryi sahipsiz mi sandınız diyecek, çelen boşuna cebelleşmeyin terry benim diyecek, esma hepsinin arasına dalacak koca hatflarla açılın terry benim diyecek abooğğww

bahar çilek anthonyi hiç açmıyorum  :yooo

:21 :21 :21 :21 güzeldi :21
Ama birşeyi atlamışsın; biz baharım, sibelim ve dolunayımla anthony için böyle tartışmaz birlik oluruz. Değil mi kızlar :))

aynen öle çileğim,birimiz hepimiz için hepimiz Anthony için!!!!!!!!!!!! :19 :19 :neo :neo :fan  :egaçilek

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #31 : Eylül 03, 2010, 02:01:07 ÖS »
biraz önceki bir kaç ileti neden silindi? :S

bende anlamadimm :S niye silindi :4 :4

Dolunayım seni burda tekrar gördüğüme çok sevindim!! Seni özledikk küçük anne!!! :egaçilek :yuppy :yuppy

hosbulduk sibelim :muck bende sizleri  cok ozledimm :acelya
ve ozan'a soylediginde haklisin canimp bizi atlamis  8)
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: Istanbul
Ynt: Neden Anthony Neden Terry?
« Yanıtla #32 : Eylül 03, 2010, 02:14:30 ÖS »
canavar yaptın sende beni heeeee:))))

daha öncede söylemiştim tehlikeli bi konu, serazeyi tanıyormusun, neobiyi, çeleni, zoeyi enamm hele esmayı  :yooo evlerden ırak... neobi diyecek terry benim aşkım diyecek seraze ona terlik fırlatacak, neobi terryi sahipsiz mi sandınız diyecek, çelen boşuna cebelleşmeyin terry benim diyecek, esma hepsinin arasına dalacak koca hatflarla açılın terry benim diyecek abooğğww

Çevrimdışı sonbahar

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Makyajı akıyor farkının; Herkesleşiyorsun...
  • Ruh Hali: kayıp bir bavul gibiyim havaalanında yada boş bir yüzme havuzu gibi sonbaharda..
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #33 : Eylül 05, 2010, 11:34:36 ÖS »

:21 :21 :21 :21 güzeldi :21
Ama birşeyi atlamışsın; biz baharım, sibelim ve dolunayımla anthony için böyle tartışmaz birlik oluruz. Değil mi kızlar :))

aynen öle çileğim,birimiz hepimiz için hepimiz Anthony için!!!!!!!!!!!! :19 :19 :neo :neo :fan  :egaçilek

hep beraberiz sibelim anthony aşkına  :egaçilek :egaçilek

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
« Yanıtla #34 : Eylül 06, 2010, 10:53:36 ÖÖ »
Baharım  :19 Çileğim  :19  Dolunayım  :19 tüm Anthony severlere  :19 :19

Çevrimdışı mınerva

• Master
  • *
  • **terry & merve**
  • Memleket: ankara
« Yanıtla #35 : Eylül 09, 2010, 08:25:03 ÖS »
 :neo :alkış  :D yormlar harıka spr bı ortm olustrmuşsunz gercktn :D bende bu sıtenın yenı uyelrndenm benı de aranıza alrsanız ne mutlu bana : :zo

teryy ve antonıe ye gelınce benm de oyum terryden yana..
ah terryme ah.. dık yakalı gomlegı,o uzn ruzgarda uçusan sacları,kendnden emınlıgı,kımı zamn sınır olusu ,o pos, o endam o karızma... :alkış daha ne dıımkı :D
 bunun yanında o asiliğının altnda beyfendı,  duygusal,şevkatlı bırı wardı..imkansız askım  :zoey işte bole bırı oldugu için terrym bırıcık..bana gore kopkop

tabı antonın de hakkını wermek gerek. onun ardından bı gozyası dökmuslugm wardır :zoey
« Son Düzenleme: Eylül 09, 2010, 08:29:37 ÖS Gönderen: mınerva »

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
« Yanıtla #36 : Ekim 21, 2010, 10:28:07 ÖÖ »
kim dökmedi anthony'nin ardından göz yaşı ztn? :84 :84

Çevrimdışı azade

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: ist.
« Yanıtla #37 : Ekim 21, 2010, 10:28:24 ÖS »
Antony.çünkü candy nin de dediği gibi o kusursuzdu,mert biriydi.
Aynı zamanda nazik ,kibar ve güvenilirdi.
tery ise gerçek hayatta olsa güven vermyen biri olduğu için pek tutulmazdı.
ama onun bir anı öbürüne uymayan gizemli halleri ve tabii ki yakışıklı, karizmatik ve kendinden emin tavırları herkesi büyülüyor...
serserilerin de güzel bir kalbi olabileceğini ispatlayan tery içinden geldiği gibi davranan biri.
hayatın anlamsız şartlandırmalarıyla alay ederken isyanını gizlemeyen biri...
onu bu yüzden çok seviyorum...
o bu yüzden candyye karakter olarak daha çok uyuyor.
saint poulun iki belalısı, aslında iki isyankar çocuğu...
on yılım geçti rüzgarla
                              üşüdüm her konakta
                              konuşmanın ne anlamı var diyordum
                              insanın yankısı olmazsa
                              suskun konaklar gibiydim
                              kapıları gittikçe çoğalan...

Çevrimdışı çizgim

• Özel Üye
  • *
  • Candy'i çok seven kendim :)
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: iyimser
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #38 : Ekim 21, 2010, 11:32:20 ÖS »
Albert Albert Albert. Asil, karakter sahibi, zeki, çalışkan, olgun,güçlü, anlayışlı, sevecen,yakışıklı,tatlı, güleryüzlü, haklıya hakkını veren, dost canlısı, iyi yemek yapıyor, sadece o hayvanları değil, hayvanlar da onu seviyor ve yakında göreceğiniz pek çok iyi huyu daha ve kanımca gerçek hayatta böyle bir erkek olmaz. Var mı? söyleyin bana.

Terry ulaşılmaz, bilinmeyen, şaşırtıcı, yakışıklı , ukala ,kalp çarptırıcı .Yaş gençken ondan başkası olamaz derdim. Onun gibi birisini hayal ederdim. Şimdilerde pek de cazip gelmiyor bana. O zamanlar anlayamışım ama çevrede ondan çooook varmış meğersem.

Antony iyi çocuk, harika çocuk, anlayışlı çocuk, sevecen çocuk, tatlı çocuk, yakışıklı çocuk. Çocuk... Zavallıcık büyüsü Albert'ın kopyası olurdu. bu kesin. O zaman ona da Antony, Antony,Antony derdim. ne tuhaftır ki çocukluğumda ve yaş kemale erdiğinde benzer tipleri seçmişim ama gençken ulaşılmazı, bilinmeyeni. İşte deli kanlılık böyle olsa gerek. 

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
« Yanıtla #39 : Ekim 22, 2010, 10:50:07 ÖÖ »
Albert Albert Albert. Asil, karakter sahibi, zeki, çalışkan, olgun,güçlü, anlayışlı, sevecen,yakışıklı,tatlı, güleryüzlü, haklıya hakkını veren, dost canlısı, iyi yemek yapıyor, sadece o hayvanları değil, hayvanlar da onu seviyor ve yakında göreceğiniz pek çok iyi huyu daha ve kanımca gerçek hayatta böyle bir erkek olmaz. Var mı? söyleyin bana.

Terry ulaşılmaz, bilinmeyen, şaşırtıcı, yakışıklı , ukala ,kalp çarptırıcı .Yaş gençken ondan başkası olamaz derdim. Onun gibi birisini hayal ederdim. Şimdilerde pek de cazip gelmiyor bana. O zamanlar anlayamışım ama çevrede ondan çooook varmış meğersem.

Antony iyi çocuk, harika çocuk, anlayışlı çocuk, sevecen çocuk, tatlı çocuk, yakışıklı çocuk. Çocuk... Zavallıcık büyüsü Albert'ın kopyası olurdu. bu kesin. O zaman ona da Antony, Antony,Antony derdim. ne tuhaftır ki çocukluğumda ve yaş kemale erdiğinde benzer tipleri seçmişim ama gençken ulaşılmazı, bilinmeyeni. İşte deli kanlılık böyle olsa gerek.

ya bi laf vardır çok klişe ama yine de sölicem cunku doğruluk payı var kanımca, kızlar kötü erkekleri sever ama iyilerle evlenirler diye. benim de başımdan buna benzer olaylar geçti.2,5 sene gerçekten iflah olmayacak bir serserinin arkasında süründükten sonra sonunda yaptıklarım için kendimi kendimden nefret ederken buldum ve içimde sevginin zerresi kalmayarak gittim.. gidiş o gidiş,dönüşü asla olmadı.
bundan tam 1,5 sene sonra öyle özel biriyle tanıştımki,hiç tahmin etmezken kendimi bulutların üstünde buldum,şimdi nişanlıyız,kısmetse ilerde evleneceğiz.. Benim tezime göre o ilk serseri Terry'di şimdiki Anthony! Ama ben küçükken de Anthony'i daima çok sevmiştim hatta Terry'İ hiç sevmemiştim.Ama senin de dediğin gibi delikanlı çağlarımda gözüm bi şi görmezken bi hata yapmışım terry e abayı yakmışım,Sonunda da ağzımın payını aldım!!! Ve küçükken bile beni mutlu edecek asıl kişinin Anthony olduğunun farkında olan ben,dersinin aldıktan sonra Anthony'e kavuştum!!
O yüzden sonuna kadar Anthony diorum!! Çünkü kim ne derse desin? heyecanlar gizemler bunlar kısa vadeli mutluluklar,ama biz bayanlara uzun vadeli mutluluk lazım,içinde güven barındıran,huzur barındıran,sevgi ve şevkat barındıran...Tabii aksini idda edenler çıkacaktır ama onlara söyleyebileceğim tek şey var;
DEMEKKİ HENÜZ YETERİ KADAR KALBİNİZ KIRILMAMIŞ...

Çevrimdışı GönüLçeLen

• Bu Hayatta Bizi Böyle Yakamızdan Tutacaksa.. "Hadi Böyle Yaşa" Derken Kalbimize Sormuş Mu....?
  • Candy Moderator
  • *
  • Erkekler ağlamaz sil gözyaşını....
  • Ruh Hali: Varla yok arası...
  • Memleket: Venüs :)
« Yanıtla #40 : Ekim 22, 2010, 11:02:16 ÖÖ »

:21 :21 :21 :21 :21 :21

ben bu yorumun üstüne daha da bişi demiyorum
zira gülmekten cevap veremiyorum.

Ozaan sen yok musun ozan
Kıskanç ozan,hazımsız ozan, kızlar Terry diye tutturunca peruk takip "Terry benim" diyen ozan  :ozan :neo
Allah tependen baksın senin  :21 :21 :21 :21 :21

Çevrimdışı seraze

• vivi e lascia vivere...
  • Özel Üye
  • *
  • ben geldim:)
  • Ruh Hali: hamileyim nefes alamıorum :)
  • Memleket: dünyada tasınacak bir kuru başınız var,onuda hangi diyar olsa götürürsünüz..
« Yanıtla #41 : Kasım 26, 2010, 09:56:13 ÖÖ »
ben bu konuyu daha şimdi niye görüorum acep  :1 neysem nasılsa forumdan bi yere kaçmamış demiii işin garibi herkes anthonye yazmıs bir iki tane teryy yorumu var onlarda zayıf halka ozanın teorisini knock out etmek içinmi dalmadınız bayanlar yoksa seraze çıksa bişe desede paylasak diemi beklionuz  :20 :20 :21
 müşerref bu konuyu açmanı çok spekülatif buluorum resmen raytinglerin için yapmıssın bunu hiç etik deil  :dil
 sevgili anyhonyci arkadaslarım sizlerle barış içerisinde huzurla yasıorum alın anthonyi tepe tepe kullanın heuheueheue kolu birnizin olsun bacağı birinizn  :20
 ve terry hayranı olan site mesai arkadaslarım sizlerlede barıs içerisindeyim hayranlıklarınız koltuklarımı kabartıyor zira sahip olduğum erkeği dahada yüceltiyorsunuz  :neo
neden teryy soru bu neden teryy bende soruorum varmı teryy gibisi ?????????????????????????
 o haşin sert kabuğun içinde inci tanesidir.bir bakışı binlerce meziyet barındırır.mavi gözlerinin derinliklerinde tıpkı okyanusların dibi gibi esrarlı cennetler saklıdır.teryye asık olmak platonikse süründürür ama sürünmesi bile güzeldir ama karsılıklı olduğunu bi düsünün hele ahh ahh.o sahiplenmesi o aşkı o tutkusu ... bilirsinizki dünyada varsa yoksa siz varsınız onun için sadakati asaletindendir bknz sussanna cadısına hiç pas verdimi??bilirsinizki dünya bi yana siz bi yanasınız tırnağınız kanasa romayıda yakar istanbuluda :) o mağrur durusunun altında sefkat deryasında boğulabilirsiniz dürüst,mert,kanatları altına sığınabileceğiniz harika bir erkek  :19
 anthonyi severim ben ama küçük öldüğü için gözümde hep sübyan kaldı needeyim büyüseydi belki oda karizmatik bir yakısıklı olabilirdi tabi ama bu yetmez teryyde çok daha fazlası var.
 teryy gerçek hayatta olsaydın belki ukalalığına kızıp sana deli aşık olsamda bunu sölemezdim.ama senden asla vazgecemezdim  :berivan
yarışmaya iki kişi adına katılıyorum oğluşum ve ben :))

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
« Yanıtla #42 : Kasım 26, 2010, 10:28:03 ÖÖ »
çok enterasan yaa!! benim gibi anime karakterlerine her gün aşık olan,içi kıpır kıpır olan duygusal birinin sizlerin gördüğü terry i asla görememesi ve asla sevememesi..anthony e olan aşkımdan mıdır nedir ilk gördüğümde de sevmedim terryi sonrada hiç sevemedim.Yani terryi de seviorum ama anthony bi başka dersem yalan sölemiş olurum.sizleri bu kdr delirten bi insanın bende hiç bi his uyandırmaması enterasan cidden.
bence terry beğeniniz bazılarınızın gözlerini kör etmiş olmadığı şeyleri yüklüyorsunuz ona! kendiniz bile demişsiniz gerçek olsaydı ukalalığından aşkımı sölemezdim ama asla da vazgeçmezdim diye..ben daha ne diyim? ama vazgeçerdiniz bence çünkü doğanın kanunu böle.
tabiki hislerinize saygı duyuyorum ama dedim ya kendim kendime garip geliorum!!irie-kunu bile sevebilmiş bi insan olarak terry i bi türlü sevemiorum( senin de sevgine ihtiyacı yok ztn dediğinizi duyar gibi oluorum ama bi eleştiri olarak algılamayın yazdıklarımı sadece içimi döküorum,biri de çıkıp nedeni şu olabilir derse mutlu olurum,saolun)

Çevrimdışı seraze

• vivi e lascia vivere...
  • Özel Üye
  • *
  • ben geldim:)
  • Ruh Hali: hamileyim nefes alamıorum :)
  • Memleket: dünyada tasınacak bir kuru başınız var,onuda hangi diyar olsa götürürsünüz..
« Yanıtla #43 : Kasım 26, 2010, 10:39:18 ÖÖ »
sibelim nedeni yukardada belirtmiş olduğun olay bence canın yanmısya öle birisinden ondandır :))bide karakterle alakalı bişey bazısı sakin huzurlu bi hayatım olsun bi düzenim olsun yasayıp gideyim der bazısı heyecan ister tutku ister..sakin rutin bi hayatı tercih edenler anthonye asık olur ama ben gibi kalbi titremeden yasayamam dienler de teryy der:))
ayrıca irie kunmu öğğğ onun terryle uzaktan yakından alakası bile olamaz teryynin ukalalığı sevgisinin azametinden erir gider asalte dönüşür.iriekun malı kırk yılda bir sevgisin gösterir oda ohooo ölme esseğim ölme hep yerecek hep üstten bakacak  :banama terym ölemi heran her saniye askını belli eder asla sevdiği insanı rencide etmez öle sakayla takılır ama baskasına laf dedirttirimi hiç  :eylül
 dışardan baktığımda yau bo kotoko bu iriekunu nasıl ikna etti derken yau bu teryy bu candy nekadarda çok sevo diorum işte aradaki fark bu  ;)
yarışmaya iki kişi adına katılıyorum oğluşum ve ben :))

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
« Yanıtla #44 : Kasım 26, 2010, 11:10:29 ÖÖ »
sibelim nedeni yukardada belirtmiş olduğun olay bence canın yanmısya öle birisinden ondandır :))bide karakterle alakalı bişey bazısı sakin huzurlu bi hayatım olsun bi düzenim olsun yasayıp gideyim der bazısı heyecan ister tutku ister..sakin rutin bi hayatı tercih edenler anthonye asık olur ama ben gibi kalbi titremeden yasayamam dienler de teryy der:))
ayrıca irie kunmu öğğğ onun terryle uzaktan yakından alakası bile olamaz teryynin ukalalığı sevgisinin azametinden erir gider asalte dönüşür.iriekun malı kırk yılda bir sevgisin gösterir oda ohooo ölme esseğim ölme hep yerecek hep üstten bakacak  :banama terym ölemi heran her saniye askını belli eder asla sevdiği insanı rencide etmez öle sakayla takılır ama baskasına laf dedirttirimi hiç  :eylül
 dışardan baktığımda yau bo kotoko bu iriekunu nasıl ikna etti derken yau bu teryy bu candy nekadarda çok sevo diorum işte aradaki fark bu  ;)

Evet serazecim doğru bildin canım yandı hem de çok yandı ama o zaman 22 yaşındaydım,terry i gördüğümde 10-11 yaşındaydım o zamanda içim ısınmamıştı.ne biliyim!! belki de haklısın belki ben de huzuru heyecana tercih ediorum!! Yaratılışım böle demekki..ama beni de bu mutlu ediyor!! ama zannetmeki huzurluyken insanın kalbi öle çarpmıyor,hemde öle bi çarpıyorki,o da mutluluğun başka bi seviyesi adeta!!
İriekun örneğinin vermem onun da tam bi mal olması ama kendince kızı seviyor ve bunu gösteremiyor olmasından ama buna rağmen onun kırk yılda bı söylediği sözle insanı mest etmesindendi.Neden  bilmiorum benim asla tahammül edeceğim bi şi olmamasına rağmen,ağzından çıkan o bi sözün verdiği haz bambaşka geldi.Nadir oluo diye heralde!!  :20 :20
Terry çok sevioda bu kızı bu kız neden hep üzülüo??gerçekten çok sevdiğini nerden anlıosunuz bi iki örnek verir misin?eğer zahmet olmazsa ve seni baymadıysam!!!  :berivan :berivan Candy mi lanetli acaba? :1 :1 :1