Gönderen Konu: hadi be 4. bölüm geldi.. (serazenin hazin sonu )  (Okunma sayısı 4685 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Ruh muh yok kardeşim yürü git başka kapıya...
  • Memleket: "Hakkari" Bundan ilerisi yok gari :D
Ynt: hadi be 4. bölüm geldi.. (serazenin hazin sonu )
« Yanıtla #105 : Temmuz 26, 2010, 02:17:13 ÖS »
Ayy bana Yüksek müksek deme yükseklik korkum oluştu sayesinde :seraze

Yok arkadaş gitmicem yüksek puan alıp Kars ardahan antep diyarbakıor ağrı van'a gitcem hemide köyüne yine oraya gitmicem tabiki hayırlısıyla..

Çevrimdışı seraze

• vivi e lascia vivere...
  • Özel Üye
  • *
  • ben geldim:)
  • Ruh Hali: hamileyim nefes alamıorum :)
  • Memleket: dünyada tasınacak bir kuru başınız var,onuda hangi diyar olsa götürürsünüz..
« Yanıtla #106 : Temmuz 26, 2010, 02:18:26 ÖS »
:s sahiden gitmicenmi ??
yarışmaya iki kişi adına katılıyorum oğluşum ve ben :))

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #107 : Temmuz 26, 2010, 02:29:32 ÖS »

Gitmicem galiba sanırsam heralde inş :seraze ama belli de olmaz şu sınav bi açıklansın....

Çevrimdışı seraze

• Özel Üye
  • *
  • Memleket: dünyada tasınacak bir kuru başınız var,onuda hangi diyar olsa götürürsünüz..
« Yanıtla #108 : Temmuz 26, 2010, 02:31:39 ÖS »

Gitmicem galiba sanırsam heralde inş :seraze ama belli de olmaz şu sınav bi açıklansın....

hımmm haklısın bekle bakalım evet hepimizin hakkında hayırlısı  :60

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #109 : Temmuz 26, 2010, 02:35:42 ÖS »
ooff off hayırlısı..Geçen gün tanıdığımız bi komutanı şehit ettiler pislikler.. Bomba koymuşlar yolun ortasına adam geçerken patlatmışlar yerde can cekişiyomuş da halk dan biride dönüp bakmamış bile askerler gelip götürmüşler hastaneye vicdansız herifler hatta haberlerde gösterdiler..Elimden gelse şehri içindekilerle beraber yakıcam hepsi aynı onların...

Çevrimdışı seraze

• Özel Üye
  • *
« Yanıtla #110 : Temmuz 26, 2010, 02:37:17 ÖS »
ooff off hayırlısı..Geçen gün tanıdığımız bi komutanı şehit ettiler pislikler.. Bomba koymuşlar yolun ortasına adam geçerken patlatmışlar yerde can cekişiyomuş da halk dan biride dönüp bakmamış bile askerler gelip götürmüşler hastaneye vicdansız herifler hatta haberlerde gösterdiler..Elimden gelse şehri içindekilerle beraber yakıcam hepsi aynı onların...

:s yau hayret ediyorum heee nasıl olur böle seyler inanmak istemiyorum oradaki halk korkusundan bişey yapamıodur onları desteklemeleri akıl alır sey deil  :S
 bu arada basın saolsun canım yaa allah rahmet eylesin  :nekura

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #111 : Temmuz 26, 2010, 02:39:32 ÖS »
Sağol cnaım öle çok çok tanıdık değildi uzaktan bayabi...Ama tabi içlerinde iyileri olsa bile nasıl olurda yardım ederler bende anlamıyorum gerçi o yardım edenlere iyi ne kadar denir onu da bilmem ya.

Çevrimdışı seraze

• Özel Üye
  • *
« Yanıtla #112 : Temmuz 26, 2010, 02:44:29 ÖS »
Sağol cnaım öle çok çok tanıdık değildi uzaktan bayabi...Ama tabi içlerinde iyileri olsa bile nasıl olurda yardım ederler bende anlamıyorum gerçi o yardım edenlere iyi ne kadar denir onu da bilmem ya.

bu memelketin üzerinde gerçekten bu toprakların sahipleri yasıyırsa nasıl bir isyana gebe düsr bu millet bu derce iannamıyorum biz değilmiydik çanakkalede sakaryada omuz omuza çarpışan maraşı kahraman urfayı şanlı antepi gazi yapan .. nasıl nasıl olur anlamıyorum.ohain kirli eller nasılda okşamış cahil insanımın başını nasılda baltayla kesemediği çınarı kökten kemirtmeye başlamış.nasıl göremez bu efrat ecnebinin bu oyununu hersey tekerrür ediyor tarihten ders çıkarmak lazım allah ii etsin hepsini akıl fikir vesin vicdan versin iman versin ne diim  :off

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
« Yanıtla #113 : Temmuz 26, 2010, 02:52:28 ÖS »
Amin canım amin kesinlikle öyle..Baksana tayinimin çıktı diye şöyle bi sevinemiyorum bile halbuki orası da bizim ülkemizin toprağı bizim ülkemizin insanları ama onlar öyle bizim gibi düşünmüyorlar işte siz biz ayırımı yapıolar bu da senn dediğin gibi hep dış güçlerin işi Osmanlı zamanından beri yapmaya çalıştıkları şeyi ne yazık ki yapmayı başardılar bizi bize düşürüyorlar zaten Osmanlı zamanında demişler biz bunları topla tüfekle yenemeyiz anca içten yenebiliriz oda nasıl olacak bizi birbirimize düşürerek..Bu nasıl bi dünya bu nası bi adalet bu nası bi insanlık akıl sır ermiyor aynı şeyi sadece PKK lılar yapmıyo ERmenileri rumu şusu busu halbuki biz değil miyiz yıllardır kardeş gibi yaşayan ayrımcılık yapmadan sadece birbirimizi insan olduğumuz için seven TÜrk KÜrt Rum Çerkez Laz ayrımı yapmadan kardeş gibi yaşayan ama işte göremiyorlar gözleri bir gün açılacak ama o zaman da ne yazık ki iş işten çoktan geçmiş olacak...