0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zıp'in içinde Altyazı dosyası mevcut dosyayı alıp programınızın üstüne sürükleyiniz mutlaka görünecektir altyazılar
bu arada bende yenı baktım ALT YAZI yuklu değil!
Alıntı yapılan: Zoey - Temmuz 25, 2010, 12:12:22 ÖÖZıp'in içinde Altyazı dosyası mevcut dosyayı alıp programınızın üstüne sürükleyiniz mutlaka görünecektir altyazılar sürükledim hiç bir şey gözükmedi
Alıntı yapılan: stara - Temmuz 25, 2010, 12:46:27 ÖSAlıntı yapılan: Zoey - Temmuz 25, 2010, 12:12:22 ÖÖZıp'in içinde Altyazı dosyası mevcut dosyayı alıp programınızın üstüne sürükleyiniz mutlaka görünecektir altyazılar sürükledim hiç bir şey gözükmedi Farklı bir programla açmayı deneyin..Örneğin flash player yada vlc ile..
Neden kendi sitemizde izleyemioruz ki ...izleyemedim bu bolumu izleyemıorumda barii izleyen bırı yada admınlerımızden bırı facebook sekerkizcandyde paylassın izleyelim olmuo bole
Alıntı yapılan: eylul2609 - Temmuz 25, 2010, 01:29:41 ÖSNeden kendi sitemizde izleyemioruz ki ...izleyemedim bu bolumu izleyemıorumda barii izleyen bırı yada admınlerımızden bırı facebook sekerkizcandyde paylassın izleyelim olmuo bolecidden en azından bri yerde izleme imkanı bbulalım. indirince iki ayrı dosyada altyaazı ve görüntü var. çözüm bulun lütfen
Alıntı yapılan: stara - Temmuz 25, 2010, 02:20:29 ÖSAlıntı yapılan: eylul2609 - Temmuz 25, 2010, 01:29:41 ÖSNeden kendi sitemizde izleyemioruz ki ...izleyemedim bu bolumu izleyemıorumda barii izleyen bırı yada admınlerımızden bırı facebook sekerkizcandyde paylassın izleyelim olmuo bolecidden en azından bri yerde izleme imkanı bbulalım. indirince iki ayrı dosyada altyaazı ve görüntü var. çözüm bulun lütfen Böyle birşey mümkün olsaydı adminlerimizinde tercihi bu olurdu inanın. Yukarıda verilen programlardan birisini kullanıyorsanız, Zip'teki altyazı dosyasını çıkardıktan sonra videonun üzerine sürüklediğinizde altyazılı olarak izlenebilirsiniz