0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ayrıca imzanıza resim de ekleyebilirsiniz(Tabi resim boyutunu aşmadan)..Bunu söylememin özel bi nedeni war...İmzanıza sadece söz ekleyeceksiniz diye bir şey yok.. :17
Alıntı yapılan: Zoey - Nisan 20, 2010, 10:27:29 ÖSArkadaşlar ayrıca imzanıza resim de ekleyebilirsiniz(Tabi resim boyutunu aşmadan)..Bunu söylememin özel bi nedeni war...İmzanıza sadece söz ekleyeceksiniz diye bir şey yok.. :17haklısın imzamıza illa söz ekleyecğiz diye bişey yok fakat ille de imza eklememiz gerek diye de bi kaide yok öyle değil mi? zoeycimmmm
güzel bi anlatım olmuş sanırım avatar imza yapmayı bilmeyen yoktur (-:
paylşım için teşşekkürler.. bi sorum olacak.. neden imza boyutu o kadar küçük oluyor.. mesela benim imzam.. boyutu çok küçük onun biraz büyük yapabilirmiyim varmı bi yolu.. yoksa standart boyu o kadar mı??
Alıntı yapılan: sekerseker - Mayıs 21, 2010, 03:04:21 ÖSpaylşım için teşşekkürler.. bi sorum olacak.. neden imza boyutu o kadar küçük oluyor.. mesela benim imzam.. boyutu çok küçük onun biraz büyük yapabilirmiyim varmı bi yolu.. yoksa standart boyu o kadar mı??Sitemizin sağlıklı çalışması için bazı kısıtlamalar var,o yüzden belirli bir boyutnu üstüne çıkamıyorsunuz.
Peeki imzama nasıl resim yüklicim.Anlatır mısınız? :51 :51
Alıntı yapılan: Berivann - Haziran 09, 2010, 09:29:31 ÖSPeeki imzama nasıl resim yüklicim.Anlatır mısınız? :51 :51Buradan!! yardım alabilirsin ama yine de yetmezse yardımcı oluruz Bahar