Gönderen Konu: Sizce Candy neden bu kadar ünlü ve efsane bir anime?  (Okunma sayısı 899 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı honey

• Master
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: Türkiye
Ynt: Sizce Candy neden bu kadar ünlü ve efsane bir anime?
« Yanıtla #15 : Eylül 01, 2010, 09:11:22 ÖS »
Hepinizin söylediklerine ayrı ayrı katılıyorum fakat bence en önemlisi ve kısası  herkes kendini Candy'de buluyor yani bizi anlatıyor....Bizi Bize tanıtıyor..

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Maalesef yeni nesil bu güzel çizgiden habersiz.

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
« Yanıtla #16 : Eylül 02, 2010, 01:15:08 ÖS »
efsane çümkü çocuklugunda izleyenlerim kişiliğinde agır yaralar açtıgı içindir, düşünün bir küçücükken sogukta terkedilmiş(karda kışta) ,yakın arkadaşından  en büyük kazıgı yemiş, 10 küsur yaşında sevgilisi olmuş ve ölmüş, kaçırılmış, satılmış, iftiralara uğramış hırpalanmış, zinayla suçlanmış, sevgilisinden ayrılmış, yollara sokaklara düşmüş sokaklarda yatmış aç gezmiş, kendisini evlat edinen aileden ayrılmış aramış aramış sevgilisini bulamamış tüm saf ve salaklıgıyla sevgi dolu hemşire olmaya çalışmış ama kimse bizim sevgili candymizi anlamamış, tokat atana diğer yanagını dönmüş eeeeeee o efsane olmayacakta biz mi efsane olacaz, peki kim küçükken bu acıların çocugunu izleyipte sağlıklı kalmış ????????

amorfumm meğer sen yıllardır bu sorunun sorulmasını bekliyormuşsun da haberimiz yokmuş  :20 :20 :20 ne kadarda doluymuşsun! Ama cok da doğru dediklerin katılıyorum sana!! Zira benim pek sağlıklı kaldığım söylenemez! :42 :42

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
  • DuR..! FaKaT DiNLe :D
  • Ruh Hali: çöpçüler götürdüğünden beri ruhundan haberi yok...
  • Memleket: Memleket isterim Gok mavi, dal yesil, tarla sari olsun; Kuslarin ciceklerin diyari olsun. Memleket isterim Ne basta dert ne gonulde hasret olsun; Kardes kavgasina bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farki olsun; Kis gunu herkesin evi barki olsun. Memleket isterim Yasamak, sevmek gibi gonulden olsun; Olursa bir sikayet olumden olsun.
« Yanıtla #17 : Eylül 02, 2010, 01:33:51 ÖS »
efsane çümkü çocuklugunda izleyenlerim kişiliğinde agır yaralar açtıgı içindir, düşünün bir küçücükken sogukta terkedilmiş(karda kışta) ,yakın arkadaşından  en büyük kazıgı yemiş, 10 küsur yaşında sevgilisi olmuş ve ölmüş, kaçırılmış, satılmış, iftiralara uğramış hırpalanmış, zinayla suçlanmış, sevgilisinden ayrılmış, yollara sokaklara düşmüş sokaklarda yatmış aç gezmiş, kendisini evlat edinen aileden ayrılmış aramış aramış sevgilisini bulamamış tüm saf ve salaklıgıyla sevgi dolu hemşire olmaya çalışmış ama kimse bizim sevgili candymizi anlamamış, tokat atana diğer yanagını dönmüş eeeeeee o efsane olmayacakta biz mi efsane olacaz, peki kim küçükken bu acıların çocugunu izleyipte sağlıklı kalmış ????????

amorfumm meğer sen yıllardır bu sorunun sorulmasını bekliyormuşsun da haberimiz yokmuş  :20 :20 :20 ne kadarda doluymuşsun! Ama cok da doğru dediklerin katılıyorum sana!! Zira benim pek sağlıklı kaldığım söylenemez! :42 :42

evet öyle olmus sibelim ama dediklerimde doğru 8)
merak etme kimse sağlıklı değil günümüzde ben sağlıklıyım diyeni kesinlikle yalan söylüyor..
ne kadar sağlıklı birey yetistirdiki geçmisimizdekiler simdi bizden sağlıklı bireyler beklesinler..
anlayacağın hepimiz hastalıklıyız yanlız değilsin sibelim 8)

Çevrimdışı sibel21

• Candy cevirmen
  • *
  • ANTHONY FOREVERRRR!!!!
  • Ruh Hali: çok şükür :)
  • Memleket: Bursa
« Yanıtla #18 : Eylül 03, 2010, 01:15:49 ÖS »
içimi rahatlattın amorfum  :neo :neo :neo

Çevrimdışı güneşş

• Süper Üye
  • *
  • Ruh Hali: sweeto candy
  • Memleket: neverland
« Yanıtla #19 : Ocak 12, 2012, 12:49:40 ÖÖ »
bence efsane olmasının sebebi insan duygularını bu kadar çok garçekçi, içten ve akıcı bir üslupla yazması kız neler yaşıyor yaa bide üstüne hala hayata gülümseyerek bakabiliyor o acıların çocuklarının kahramanı ve temsilcisi :d
watashiva candyy=)

Çevrimdışı elif456123

• Master
  • *
  • Ruh Hali: mutlu,huzurlu,aşık,bir nevi küçük polyana (ne olursa olsun hayata olumlu bakmayı seviyorum),iyimser,utangaç,kırılgan
  • Memleket: izmir
Ynt: Neden Anthony Neden Terry?
« Yanıtla #20 : Ocak 12, 2012, 12:25:34 ÖS »
Hepinizin söylediği hrşye ktlyrm okrken gerçktn dyglndm candy o herkesin olmak istediği insan tiplemesi candynin erkeğı kızı yok ona herkes hayran onu herkes seviyor ve ben bu söylediklerinizdn sonra iyi ki şkc bulup üye olmuşum diyorum ve yalniz olmadiğini bilmek güzel bişeymiş grçktn sizlerı seviyore ;)
ZAMAN ZAMAN GÖZYAŞLARINLA ISLANIRSA YÜZÜN İKİ ELİNİN ARASINA AL BENİ DÜŞÜN ;)