0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hepinizin söylediklerine ayrı ayrı katılıyorum fakat bence en önemlisi ve kısası herkes kendini Candy'de buluyor yani bizi anlatıyor....Bizi Bize tanıtıyor..
efsane çümkü çocuklugunda izleyenlerim kişiliğinde agır yaralar açtıgı içindir, düşünün bir küçücükken sogukta terkedilmiş(karda kışta) ,yakın arkadaşından en büyük kazıgı yemiş, 10 küsur yaşında sevgilisi olmuş ve ölmüş, kaçırılmış, satılmış, iftiralara uğramış hırpalanmış, zinayla suçlanmış, sevgilisinden ayrılmış, yollara sokaklara düşmüş sokaklarda yatmış aç gezmiş, kendisini evlat edinen aileden ayrılmış aramış aramış sevgilisini bulamamış tüm saf ve salaklıgıyla sevgi dolu hemşire olmaya çalışmış ama kimse bizim sevgili candymizi anlamamış, tokat atana diğer yanagını dönmüş eeeeeee o efsane olmayacakta biz mi efsane olacaz, peki kim küçükken bu acıların çocugunu izleyipte sağlıklı kalmış
Alıntı yapılan: amorf - Ağustos 15, 2010, 11:52:14 ÖS efsane çümkü çocuklugunda izleyenlerim kişiliğinde agır yaralar açtıgı içindir, düşünün bir küçücükken sogukta terkedilmiş(karda kışta) ,yakın arkadaşından en büyük kazıgı yemiş, 10 küsur yaşında sevgilisi olmuş ve ölmüş, kaçırılmış, satılmış, iftiralara uğramış hırpalanmış, zinayla suçlanmış, sevgilisinden ayrılmış, yollara sokaklara düşmüş sokaklarda yatmış aç gezmiş, kendisini evlat edinen aileden ayrılmış aramış aramış sevgilisini bulamamış tüm saf ve salaklıgıyla sevgi dolu hemşire olmaya çalışmış ama kimse bizim sevgili candymizi anlamamış, tokat atana diğer yanagını dönmüş eeeeeee o efsane olmayacakta biz mi efsane olacaz, peki kim küçükken bu acıların çocugunu izleyipte sağlıklı kalmış amorfumm meğer sen yıllardır bu sorunun sorulmasını bekliyormuşsun da haberimiz yokmuş ne kadarda doluymuşsun! Ama cok da doğru dediklerin katılıyorum sana!! Zira benim pek sağlıklı kaldığım söylenemez!