Gönderen Konu: Sizce Candy neden bu kadar ünlü ve efsane bir anime?  (Okunma sayısı 899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: o30 d3 .ama
  • Memleket: her yer olabiliyor şu sıralar
Sizce Candy neden bu kadar ünlü ve efsane bir anime?
« : Ağustos 15, 2010, 11:39:21 ÖS »
Hep kendime sormuşumdur bu soruyu Candy neden efsane?? bide sizin fikrinizi almak istedim... bekliyormm canlarım yorumlarınızı... hmmm bence ilklerden olduğu için konusu çok gerçekçi olduğu için bide duygusal insanlara çok hitap edior aslnda herşeyi barındırıor içinde..aşk,drama,sewgi,eğlence,komedi.. Candyle hem ağlayıp hemde gülmüyor muyuz... ?

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
  • DuR..! FaKaT DiNLe :D
  • Ruh Hali: çöpçüler götürdüğünden beri ruhundan haberi yok...
  • Memleket: Memleket isterim Gok mavi, dal yesil, tarla sari olsun; Kuslarin ciceklerin diyari olsun. Memleket isterim Ne basta dert ne gonulde hasret olsun; Kardes kavgasina bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farki olsun; Kis gunu herkesin evi barki olsun. Memleket isterim Yasamak, sevmek gibi gonulden olsun; Olursa bir sikayet olumden olsun.
Ynt: Sizce Candy neden bu kadar ünlü ve efsane bir anime?
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2010, 11:52:14 ÖS »
 efsane çümkü çocuklugunda izleyenlerim kişiliğinde agır yaralar açtıgı içindir, düşünün bir küçücükken sogukta terkedilmiş(karda kışta) ,yakın arkadaşından  en büyük kazıgı yemiş, 10 küsur yaşında sevgilisi olmuş ve ölmüş, kaçırılmış, satılmış, iftiralara uğramış hırpalanmış, zinayla suçlanmış, sevgilisinden ayrılmış, yollara sokaklara düşmüş sokaklarda yatmış aç gezmiş, kendisini evlat edinen aileden ayrılmış aramış aramış sevgilisini bulamamış tüm saf ve salaklıgıyla sevgi dolu hemşire olmaya çalışmış ama kimse bizim sevgili candymizi anlamamış, tokat atana diğer yanagını dönmüş eeeeeee o efsane olmayacakta biz mi efsane olacaz, peki kim küçükken bu acıların çocugunu izleyipte sağlıklı kalmış ????????

Çevrimdışı zuzi

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Memleket: sakarya
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2010, 11:55:29 ÖS »
sanırım izleyenlerin çoğu, belkide herkes onun gibi olmak istiyor, onun yerine koyuyor kendini .sıcacık sadık bir dost ve aşk kadını ...hayatında çıkar düşünerek yaşadığı hiçbirşey yok tüm çıplaklığıyla yaşıyor herşeyi masum ve içten.ve en önemliside hayata karşı güçlü ve yeri geldiğinde bir okadar asi davranabiliyor .her bölümde başka bir yanıyla hayran kalıyor insan kimi zaman bir anne tavırıyla kimi zaman bir çocuk masumluğuyla kimi zamanda işte aşk bu dedirten o tutkusuyla vb.. bir çok imrendiren hallerine hayran kalıyor insan sanırım candyi bukadar efsane yapan yönü bu meyveli bir pasta gibi yedikçe ayrı bir tat ayrı bir keyifff  veriyor insana  :19

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2010, 12:01:00 ÖÖ »
efsane çümkü çocuklugunda izleyenlerim kişiliğinde agır yaralar açtıgı içindir, düşünün bir küçücükken sogukta terkedilmiş(karda kışta) ,yakın arkadaşından  en büyük kazıgı yemiş, 10 küsur yaşında sevgilisi olmuş ve ölmüş, kaçırılmış, satılmış, iftiralara uğramış hırpalanmış, zinayla suçlanmış, sevgilisinden ayrılmış, yollara sokaklara düşmüş sokaklarda yatmış aç gezmiş, kendisini evlat edinen aileden ayrılmış aramış aramış sevgilisini bulamamış tüm saf ve salaklıgıyla sevgi dolu hemşire olmaya çalışmış ama kimse bizim sevgili candymizi anlamamış, tokat atana diğer yanagını dönmüş eeeeeee o efsane olmayacakta biz mi efsane olacaz, peki kim küçükken bu acıların çocugunu izleyipte sağlıklı kalmış ????????

Amorfum cidden çok güzel açıklayacı bir şey yazmışsın... biraz fazla acı yüklü kesinlikle çok aşırı çok küçük çünkü bizim blkide 20-25 yaş arası öğrendiğimiz şeyleri candy 10-12 yaş arasında öğrendi şuanki bölümlerde hala 16 yaşlarında olmasına rağmen resmen 35 yaşndaki bir bayanın olgunluğu var..

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #4 : Ağustos 16, 2010, 12:03:23 ÖÖ »
sanırım izleyenlerin çoğu, belkide herkes onun gibi olmak istiyor, onun yerine koyuyor kendini .sıcacık sadık bir dost ve aşk kadını ...hayatında çıkar düşünerek yaşadığı hiçbirşey yok tüm çıplaklığıyla yaşıyor herşeyi masum ve içten.ve en önemliside hayata karşı güçlü ve yeri geldiğinde bir okadar asi davranabiliyor .her bölümde başka bir yanıyla hayran kalıyor insan kimi zaman bir anne tavırıyla kimi zaman bir çocuk masumluğuyla kimi zamanda işte aşk bu dedirten o tutkusuyla vb.. bir çok imrendiren hallerine hayran kalıyor insan sanırım candyi bukadar efsane yapan yönü bu meyveli bir pasta gibi yedikçe ayrı bir tat ayrı bir keyifff  veriyor insana  :19

aslında onun yerinde olmak istemezdim ne kadar iyi insanla karşılaştıysa onun 10 katı kötülüklerle de karşılaştı bazn gerçek düşünüormda bence bunu çooooooooooook az insan başarır.. çok gzl bir benzetme candyi bukadar efsane yapan yönü bu meyveli bir pasta gibi yedikçe ayrı bir tat ayrı bir keyifff  veriyor insana  :19 :alkış

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #5 : Ağustos 16, 2010, 12:04:20 ÖÖ »
Bence efsane olmasındaki sebep candynin saflığı temizliği ve iyiliği taşıması her ne olursa olsun. Ve sanki her insanın hayatından bir kesit sunuyor gibi gelmesi karşımıza. Ne olursa olsun pes etmemesi kendinden çok diğerlerinin mutluluğunu düşünmesii saf ve temiz candy. Çocukluğumda hayallerimi yıkan beni depresyona bazende gülme krizlerine sokan candy. :acelya

Diğer en büyük sebep ise Terry :20 :20
Kaç sene sonra bile aklımda hep terryli sahneler kalmıştı ve ben netten terryi görebilme umuduyla yeniden candyme kavuştum  :acelya
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #6 : Ağustos 16, 2010, 12:09:22 ÖÖ »
Bence efsane olmasındaki sebep candynin saflığı temizliği ve iyiliği taşıması her ne olursa olsun. Ve sanki her insanın hayatından bir kesit sunuyor gibi gelmesi karşımıza. Ne olursa olsun pes etmemesi kendinden çok diğerlerinin mutluluğunu düşünmesii saf ve temiz candy. Çocukluğumda hayallerimi yıkan beni depresyona bazende gülme krizlerine sokan candy. :acelya

Diğer en büyük sebep ise Terry :20 :20
Kaç sene sonra bile aklımda hep terryli sahneler kalmıştı ve ben netten terryi görebilme umuduyla yeniden candyme kavuştum  :acelya
saflık temizlik kesnlikle katılıorm neobim :acelya benide çok değişik bir şekilde Candy'me kavuşturdu tkrar hiç unutmicam 19 haziran 2010 sabah 6 :acelya
aklımdan silinmicek ömrüm boyunca olan tek şey ise Anthony'nin attan düşüşüdür..

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
  • Memleket: Memleket isterim Gok mavi, dal yesil, tarla sari olsun; Kuslarin ciceklerin diyari olsun. Memleket isterim Ne basta dert ne gonulde hasret olsun; Kardes kavgasina bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farki olsun; Kis gunu herkesin evi barki olsun. Memleket isterim Yasamak, sevmek gibi gonulden olsun; Olursa bir sikayet olumden olsun.
« Yanıtla #7 : Ağustos 16, 2010, 12:13:57 ÖÖ »
gerçek hayatta candy gibisini arasakta hiç bulamayız nede olsa başına gelenlere pişmiş tavuk bile üzülüp bunalıma giriyordur :20 :20 :20 :20

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #8 : Ağustos 16, 2010, 12:17:49 ÖÖ »
gerçek hayatta candy gibisini arasakta hiç bulamayız nede olsa başına gelenlere pişmiş tavuk bile üzülüp bunalıma giriyordur :20 :20 :20 :20

abartı oldunu bazen düşünsemde diorm ki Candy olmasa bni saatlerce kim ağlatacaktı :20

Çevrimdışı amorf

• Forum Moderatörü
  • *
« Yanıtla #9 : Ağustos 16, 2010, 12:20:08 ÖÖ »

abartı oldunu bazen düşünsemde diorm ki Candy olmasa bni saatlerce kim ağlatacaktı :20

abartının alasıda animeliğine veriyorum işte :21 :21

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #10 : Ağustos 16, 2010, 12:22:08 ÖÖ »

abartının alasıda animeliğine veriyorum işte :21 :21

çocukluna weriyorm der gibi animeliğine weriorm koptmm :21 :21

Çevrimdışı çizgim

• Özel Üye
  • *
  • Candy'i çok seven kendim :)
  • Ruh Hali: iyimser
  • Memleket: Ankara
« Yanıtla #11 : Ağustos 16, 2010, 01:41:59 ÖÖ »
Açıklamaların hepsi birbirinden güzel olmuş. bize söyleyecek çok fazla bir şey kalmamış :)
Buna rağmen söylemeden edemeyeceğim. candy'nin ilk bölümünü izlediğimde 9 yaşındaydım sanırım.televizyona büyülenmiş gibi seyretmiştim. Bu aynen annemin yorumu bu arada.  Ve çizgifilm o ilk bölümü biter bitmez odama koşum candy'nin kocaman bir resmini yapmıştım. daha ilk bölümden beni büyülemesi ve hüngür hüngür ağlamam onun terk edilmiş bir çocuk olmasıydı. Ve aynen arkadaşların dediği gibi Annie , Antony ve Terry ile ilgiyi daima yüksek tutmasıydı. Hele Terry...Kızlardan zor etkilenen yakışıklı bir çocuk Candy' ye içten içe vuruluyor. Bunu hangi kız istemez ki. Yıllarca pek çok kitapta bu temalar ilgiyle okunmadı mı? Örneğin benzer bir konu alacakaralıkta Bella'ya vurulan ama aslında 100 yıl boyunca hiç bir kızdan etkilenmemiş Edward isminde pek çoğunun yakışıklı bulduğu vampir tiplemesi.  :)

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #12 : Ağustos 16, 2010, 01:48:50 ÖÖ »
Açıklamaların hepsi birbirinden güzel olmuş. bize söyleyecek çok fazla bir şey kalmamış :)
Buna rağmen söylemeden edemeyeceğim. candy'nin ilk bölümünü izlediğimde 9 yaşındaydım sanırım.televizyona büyülenmiş gibi seyretmiştim. Bu aynen annemin yorumu bu arada.  Ve çizgifilm o ilk bölümü biter bitmez odama koşum candy'nin kocaman bir resmini yapmıştım. daha ilk bölümden beni büyülemesi ve hüngür hüngür ağlamam onun terk edilmiş bir çocuk olmasıydı. Ve aynen arkadaşların dediği gibi Annie , Antony ve Terry ile ilgiyi daima yüksek tutmasıydı. Hele Terry...Kızlardan zor etkilenen yakışıklı bir çocuk Candy' ye içten içe vuruluyor. Bunu hangi kız istemez ki. Yıllarca pek çok kitapta bu temalar ilgiyle okunmadı mı? Örneğin benzer bir konu alacakaralıkta Bella'ya vurulan ama aslında 100 yıl boyunca hiç bir kızdan etkilenmemiş Edward isminde pek çoğunun yakışıklı bulduğu vampir tiplemesi.  :)

Çizgim ne iyi ettinde bu güzel yorumu benimle,bizimle paylaştın :) benimki sadece merak hepinizin yorumu çok önemli.. ortak noktamız belli ''CANDY''.. 9 yaşında izleyip candy'i çizmen falan harika yaa duygulandm cidden :) bizim için çok değerli bir şey Candy belkide nesillerce aktaracağız..

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
  • Ruh Hali: Ruh muh yok kardeşim yürü git başka kapıya...
  • Memleket: "Hakkari" Bundan ilerisi yok gari :D
« Yanıtla #13 : Ağustos 16, 2010, 01:49:26 ÖÖ »
Hepinizin söylediklerine ayrı ayrı katılıyorum fakat bence en önemlisi ve kısası  herkes kendini Candy'de buluyor yani bizi anlatıyor....Bizi Bize tanıtıyor..

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #14 : Ağustos 16, 2010, 01:56:19 ÖÖ »
Hepinizin söylediklerine ayrı ayrı katılıyorum fakat bence en önemlisi ve kısası  herkes kendini Candy'de buluyor yani bizi anlatıyor....Bizi Bize tanıtıyor..

Candy'de herkes kendini bulabiliyor bu harika sanırım... Kalbimize böyle derinden hitap etmesi büyü gibi.