0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
efsane çümkü çocuklugunda izleyenlerim kişiliğinde agır yaralar açtıgı içindir, düşünün bir küçücükken sogukta terkedilmiş(karda kışta) ,yakın arkadaşından en büyük kazıgı yemiş, 10 küsur yaşında sevgilisi olmuş ve ölmüş, kaçırılmış, satılmış, iftiralara uğramış hırpalanmış, zinayla suçlanmış, sevgilisinden ayrılmış, yollara sokaklara düşmüş sokaklarda yatmış aç gezmiş, kendisini evlat edinen aileden ayrılmış aramış aramış sevgilisini bulamamış tüm saf ve salaklıgıyla sevgi dolu hemşire olmaya çalışmış ama kimse bizim sevgili candymizi anlamamış, tokat atana diğer yanagını dönmüş eeeeeee o efsane olmayacakta biz mi efsane olacaz, peki kim küçükken bu acıların çocugunu izleyipte sağlıklı kalmış
sanırım izleyenlerin çoğu, belkide herkes onun gibi olmak istiyor, onun yerine koyuyor kendini .sıcacık sadık bir dost ve aşk kadını ...hayatında çıkar düşünerek yaşadığı hiçbirşey yok tüm çıplaklığıyla yaşıyor herşeyi masum ve içten.ve en önemliside hayata karşı güçlü ve yeri geldiğinde bir okadar asi davranabiliyor .her bölümde başka bir yanıyla hayran kalıyor insan kimi zaman bir anne tavırıyla kimi zaman bir çocuk masumluğuyla kimi zamanda işte aşk bu dedirten o tutkusuyla vb.. bir çok imrendiren hallerine hayran kalıyor insan sanırım candyi bukadar efsane yapan yönü bu meyveli bir pasta gibi yedikçe ayrı bir tat ayrı bir keyifff veriyor insana
Bence efsane olmasındaki sebep candynin saflığı temizliği ve iyiliği taşıması her ne olursa olsun. Ve sanki her insanın hayatından bir kesit sunuyor gibi gelmesi karşımıza. Ne olursa olsun pes etmemesi kendinden çok diğerlerinin mutluluğunu düşünmesii saf ve temiz candy. Çocukluğumda hayallerimi yıkan beni depresyona bazende gülme krizlerine sokan candy. :acelyaDiğer en büyük sebep ise Terry Kaç sene sonra bile aklımda hep terryli sahneler kalmıştı ve ben netten terryi görebilme umuduyla yeniden candyme kavuştum :acelyasaflık temizlik kesnlikle katılıorm neobim :acelya benide çok değişik bir şekilde Candy'me kavuşturdu tkrar hiç unutmicam 19 haziran 2010 sabah 6 :acelyaaklımdan silinmicek ömrüm boyunca olan tek şey ise Anthony'nin attan düşüşüdür..
gerçek hayatta candy gibisini arasakta hiç bulamayız nede olsa başına gelenlere pişmiş tavuk bile üzülüp bunalıma giriyordur
Alıntı yapılan: amorf - Ağustos 16, 2010, 12:13:57 ÖÖgerçek hayatta candy gibisini arasakta hiç bulamayız nede olsa başına gelenlere pişmiş tavuk bile üzülüp bunalıma giriyordur abartı oldunu bazen düşünsemde diorm ki Candy olmasa bni saatlerce kim ağlatacaktı
Alıntı yapılan: candygirlmrv - Ağustos 16, 2010, 12:17:49 ÖÖAlıntı yapılan: amorf - Ağustos 16, 2010, 12:13:57 ÖÖgerçek hayatta candy gibisini arasakta hiç bulamayız nede olsa başına gelenlere pişmiş tavuk bile üzülüp bunalıma giriyordur abartı oldunu bazen düşünsemde diorm ki Candy olmasa bni saatlerce kim ağlatacaktı abartının alasıda animeliğine veriyorum işte
Açıklamaların hepsi birbirinden güzel olmuş. bize söyleyecek çok fazla bir şey kalmamış Buna rağmen söylemeden edemeyeceğim. candy'nin ilk bölümünü izlediğimde 9 yaşındaydım sanırım.televizyona büyülenmiş gibi seyretmiştim. Bu aynen annemin yorumu bu arada. Ve çizgifilm o ilk bölümü biter bitmez odama koşum candy'nin kocaman bir resmini yapmıştım. daha ilk bölümden beni büyülemesi ve hüngür hüngür ağlamam onun terk edilmiş bir çocuk olmasıydı. Ve aynen arkadaşların dediği gibi Annie , Antony ve Terry ile ilgiyi daima yüksek tutmasıydı. Hele Terry...Kızlardan zor etkilenen yakışıklı bir çocuk Candy' ye içten içe vuruluyor. Bunu hangi kız istemez ki. Yıllarca pek çok kitapta bu temalar ilgiyle okunmadı mı? Örneğin benzer bir konu alacakaralıkta Bella'ya vurulan ama aslında 100 yıl boyunca hiç bir kızdan etkilenmemiş Edward isminde pek çoğunun yakışıklı bulduğu vampir tiplemesi.
Hepinizin söylediklerine ayrı ayrı katılıyorum fakat bence en önemlisi ve kısası herkes kendini Candy'de buluyor yani bizi anlatıyor....Bizi Bize tanıtıyor..