Gönderen Konu: Yarışmalar İptal Edildi!  (Okunma sayısı 834 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
Ynt: Yarışmalar İptal Edildi!
« Yanıtla #15 : Ağustos 06, 2010, 01:45:32 ÖÖ »

şimdi neobicim sen ''sence'' olanı dile getirmişsin, cewap olarak bende kendi ''bence'' mi dile getirmek istiyorum. kusura bakma ama bana biraz garip bi öneri geldi bu! ilk okul çocuğumuyuz bi kaç puan önden başlamayı düşünmek ''bence'' saçma. werdiğiniz emekleri küçümsemiyorum elbet, aksine takdir ediyorum sizi. fakat yarışmaya fazla katılım olmamasınının onlarca sebebi olabilir. mesela bunlardan birini dile getirmek gerekirse yarışma tarihlerinin tamamen yanlış bir zamanda yapılması! bu dönemlerde insanların tatile gidebileceği gerçeği ne kadar aşikar ise gidilen tatil yerlerinde internetin olmayabileceği gerçeğide göz önünde bulundurulmalı! yani katılımcı sayısının az olması we yarışmanın yetkililerce ( bu kelimeyi kullanmayı hep istemişimdir :21 kendimi mahkeme solanunda hisseder gibi oldum :21 ) iptal edilip daha ileri bi zamana atılması bence gayet doğal olup, isteğiniz 2-3 puanın haksılık olduğu kanaatindeyim...

Eğer katılmama sebebi buysa biz tarihleri yarışma başlamadan önce verdik katılamayacak kişiler katılırım demezdi o zaman..Sonuçta taile mi nereye gidilecekse önceden tarihi bellidir ;)  Bizim sıkıntımız katılacak kişiler tam kadro olsaydı o zaman yine başlatırdık..

katılacaklarını belirtip katılmayanlar için bu dediğin geçerli olabilir ama tatilde olup yarışmalardan hiç haberdar olamayanlarda vardır bu konuda egama katılıyorum yarışma tarihi yanlış seçilmiş..

YOK!

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #16 : Ağustos 06, 2010, 01:48:10 ÖÖ »

şimdi neobicim sen ''sence'' olanı dile getirmişsin, cewap olarak bende kendi ''bence'' mi dile getirmek istiyorum. kusura bakma ama bana biraz garip bi öneri geldi bu! ilk okul çocuğumuyuz bi kaç puan önden başlamayı düşünmek ''bence'' saçma. werdiğiniz emekleri küçümsemiyorum elbet, aksine takdir ediyorum sizi. fakat yarışmaya fazla katılım olmamasınının onlarca sebebi olabilir. mesela bunlardan birini dile getirmek gerekirse yarışma tarihlerinin tamamen yanlış bir zamanda yapılması! bu dönemlerde insanların tatile gidebileceği gerçeği ne kadar aşikar ise gidilen tatil yerlerinde internetin olmayabileceği gerçeğide göz önünde bulundurulmalı! yani katılımcı sayısının az olması we yarışmanın yetkililerce ( bu kelimeyi kullanmayı hep istemişimdir :21 kendimi mahkeme solanunda hisseder gibi oldum :21 ) iptal edilip daha ileri bi zamana atılması bence gayet doğal olup, isteğiniz 2-3 puanın haksılık olduğu kanaatindeyim...

Eğer katılmama sebebi buysa biz tarihleri yarışma başlamadan önce verdik katılamayacak kişiler katılırım demezdi o zaman..Sonuçta taile mi nereye gidilecekse önceden tarihi bellidir ;)  Bizim sıkıntımız katılacak kişiler tam kadro olsaydı o zaman yine başlatırdık..

katılacaklarını belirtip katılmayanlar için bu dediğin geçerli olabilir ama tatilde olup yarışmalardan hiç haberdar olamayanlarda vardır bu konuda egama katılıyorum yarışma tarihi yanlış seçilmiş..

Yarışmalar olması gerektiğinden geç başlaıı zaten dönenler konuyu gören oldu eser yapıp yollayabilirlerdi bence yönetimdeki arkadaşlar bunu kabul ederdi

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • ben doğru ben miyim ?
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: kırılgan,güwensiz...Kimseye güwenmemeyi öğrendim artık.. :nekura
  • Memleket: Estambol ...
« Yanıtla #17 : Ağustos 06, 2010, 01:51:04 ÖÖ »
karıştı iice sonuç ne iptal edildi.. tarih fln neyse artk

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
« Yanıtla #18 : Ağustos 06, 2010, 04:00:31 ÖÖ »
Daha birçok kişi tatilde onlar olduğunda yarışma duyurulsaydı katılım çok çok daha fazla olurdu henüz tatilden dönmeyenler yarışmayı hiç bilmeyenlerde var,tarih bu yüzden yanlış seçilmiş dedim..
Ve evet yarışma gününe yetiştirmek için neobi sabah akşam uğraştı merve de öyle.. Bence katılacam diyip katılmayanlara farklı bişi yapılmalı mesela bir dahaki yarışmaya katılamasınlar ??? sonuçta o kadar kişi onlar yüzünden madur oldu..

YOK!

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Ruh muh yok kardeşim yürü git başka kapıya...
  • Memleket: "Hakkari" Bundan ilerisi yok gari :D
« Yanıtla #19 : Ağustos 06, 2010, 01:02:04 ÖS »
Bizim için katılımların daha fazla olması önemli değildi zaten en başta kimlerin katılmak istediğini bu yüzden sormuştuk sayı yeterli olmasaydı başlatmayacaktık fakat katılım gayet iyiydi..Neyse bundan sonra artık büyük ihtimal bölümler bittikten sonra başlatırız..

Çevrimdışı Marmalade

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Ruh Hali: Orta Şekerli
« Yanıtla #20 : Ağustos 06, 2010, 01:08:33 ÖS »
yarışmaya hazırlananlara haksızlık olmuş biraz, üzüldüm

Çevrimdışı vinnie

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: her zaman ki gibi~ Harikaa<3
  • Memleket: Antalya
« Yanıtla #21 : Eylül 07, 2011, 01:08:32 ÖS »
yarışmasız bi forum olmaz die düşünüyorum. yarışmalar forumun eğlencesidir. katılan yarışmacılar için 'acaba kazanıcak mıyım' dedirtecek bir heyecandır.
ödül vs. gibi bişey olsa katılım daha fazla olur die düşünüyorum.  :y1
çizim vs. değilde Photoshop tarzı yarışmalar olursa katılım artacaktır.
iptal edilmesi gerçekten kötü olmuş. ^^

imza benim yapımımdır. (:
boyutu küçülmüş olsada . .~