0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim bir fikrim var.Bence yarışma düzenlensin kimler gönderdiyse eserlerini yayınlasanız ödül olarak da bir daha ki yarışmada eserlerini yapan arkadaşlar diğer arkadaşlara göre 2 yada 3 puan fazlayla yarışmaya başlasa. Hem bizlerede haksızlık yapılmış olmaz sonuçta inanın zamanında yetiştiricez diye günlerce uğraştık sabahladık.Tabi bu benim fikrim sizce de uygun olursa güzel bir çözüm olabilir bence takdir sizden
şimdi neobicim sen ''sence'' olanı dile getirmişsin, cewap olarak bende kendi ''bence'' mi dile getirmek istiyorum. kusura bakma ama bana biraz garip bi öneri geldi bu! ilk okul çocuğumuyuz bi kaç puan önden başlamayı düşünmek ''bence'' saçma. werdiğiniz emekleri küçümsemiyorum elbet, aksine takdir ediyorum sizi. fakat yarışmaya fazla katılım olmamasınının onlarca sebebi olabilir. mesela bunlardan birini dile getirmek gerekirse yarışma tarihlerinin tamamen yanlış bir zamanda yapılması! bu dönemlerde insanların tatile gidebileceği gerçeği ne kadar aşikar ise gidilen tatil yerlerinde internetin olmayabileceği gerçeğide göz önünde bulundurulmalı! yani katılımcı sayısının az olması we yarışmanın yetkililerce ( bu kelimeyi kullanmayı hep istemişimdir kendimi mahkeme solanunda hisseder gibi oldum ) iptal edilip daha ileri bi zamana atılması bence gayet doğal olup, isteğiniz 2-3 puanın haksılık olduğu kanaatindeyim...
Alıntı yapılan: neobi - Ağustos 06, 2010, 12:37:17 ÖÖBenim bir fikrim var.Bence yarışma düzenlensin kimler gönderdiyse eserlerini yayınlasanız ödül olarak da bir daha ki yarışmada eserlerini yapan arkadaşlar diğer arkadaşlara göre 2 yada 3 puan fazlayla yarışmaya başlasa. Hem bizlerede haksızlık yapılmış olmaz sonuçta inanın zamanında yetiştiricez diye günlerce uğraştık sabahladık.Tabi bu benim fikrim sizce de uygun olursa güzel bir çözüm olabilir bence takdir sizden Güzel bir fikir fakat o zaman tekrar bir eser daha yapmanız gerecek çünkü herkes yaptığınız video vs görmüş olacak zaten eğer isterseniz yaptığınız eseri forumda yayınlayabilirsiniz fakat bu sefer diğer yarışmaya katılamazsınız çünkü haksızlık olmasın diye aynı anda başlatıp aynı anda bitirmek zorundayız hazırlık zamanını..Alıntı yapılan: ega - Ağustos 06, 2010, 01:00:19 ÖÖşimdi neobicim sen ''sence'' olanı dile getirmişsin, cewap olarak bende kendi ''bence'' mi dile getirmek istiyorum. kusura bakma ama bana biraz garip bi öneri geldi bu! ilk okul çocuğumuyuz bi kaç puan önden başlamayı düşünmek ''bence'' saçma. werdiğiniz emekleri küçümsemiyorum elbet, aksine takdir ediyorum sizi. fakat yarışmaya fazla katılım olmamasınının onlarca sebebi olabilir. mesela bunlardan birini dile getirmek gerekirse yarışma tarihlerinin tamamen yanlış bir zamanda yapılması! bu dönemlerde insanların tatile gidebileceği gerçeği ne kadar aşikar ise gidilen tatil yerlerinde internetin olmayabileceği gerçeğide göz önünde bulundurulmalı! yani katılımcı sayısının az olması we yarışmanın yetkililerce ( bu kelimeyi kullanmayı hep istemişimdir kendimi mahkeme solanunda hisseder gibi oldum ) iptal edilip daha ileri bi zamana atılması bence gayet doğal olup, isteğiniz 2-3 puanın haksılık olduğu kanaatindeyim...Eğer katılmama sebebi buysa biz tarihleri yarışma başlamadan önce verdik katılamayacak kişiler katılırım demezdi o zaman..Sonuçta taile mi nereye gidilecekse önceden tarihi bellidir Bizim sıkıntımız katılacak kişiler tam kadro olsaydı o zaman yine başlatırdık..