Gönderen Konu: Yarışmalar İptal Edildi!  (Okunma sayısı 956 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Ruh muh yok kardeşim yürü git başka kapıya...
  • Memleket: "Hakkari" Bundan ilerisi yok gari :D
Yarışmalar İptal Edildi!
« : Ağustos 05, 2010, 11:23:05 ÖS »
Sevgili Candy severler açtığımız yarışmalara  tüm kategorilerde az sayıda katılım olduğu için tüm yarışmalar iptal edilmiştir-temel şartımız buydu-Eserlerini gönderen arkadaşları madur etmemek için gönderdikleri tüm eserler tarafımızdan saklanacak ve eserleri daha sonra açılan yarışmalarda aday olarak gösterilecektir..
Malesef bazı arkadaşlar katışımlarını belirttikleri halde eserlerini göndermemişlerdir ehh 2-3 kişiyle yarışma yapılamayacağı için de iptal edildi..
Bizlik bir durum söz konusu değil ödülleri dahi hazırlamaya başlamıştık..

Eserlrini zamanında gönderen arkadaşlara çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz çok çok teşekkür ederiz kendilerine...

Çevrimdışı Webmaster_candy

• Özel Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Eliza
Ynt: Yarışmalar İptal Edildi!
« Yanıtla #1 : Ağustos 05, 2010, 11:26:04 ÖS »
Sanırım bölümler tamamlanınca tekrar başlatırsınız admin hanım.O zaman katılım daha fazla olur.

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: o30 d3 .ama
  • Memleket: her yer olabiliyor şu sıralar
« Yanıtla #2 : Ağustos 05, 2010, 11:37:20 ÖS »
artık öbür yarışmayı beklicez malesefffffff insanların sözünde durmaması kdr kötü bişey yoktur hep bu yzdn güwensizlikle yaklaşırım :ban çok üzüldüm,sinirlendim kelimeler bianda anlamsız kaldı çok çabaladı eminim her yollayan kişi...

Çevrimdışı sorrowfulness

• Süper aktif üye
  • *
  • The Silent Stalker...
  • Ruh Hali: Değişken ve Sabit
  • Memleket: Samsun /Black Sea
  • Üye ileti gönderememektedirSusturulmuş
« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2010, 11:38:34 ÖS »
Büyük hayal kırıklığı.... Nutkum tutuldu..... Zaten videomla öyle herkes yarışamazdı da :eylül
Ama çok üzüldüm... En azından sitede gösterilsin bari.. sanki yarışılıyormuş gibi
http://candyfans.free.fr/hayran/resim/fatihceylan/fatihceylan.php
http://www.youtube.com/watch?v=zgM4oh1QZoE
....Candy You Will Always Remain in our Hearts....."
........My Sad Heart is Burning....

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #4 : Ağustos 06, 2010, 12:09:23 ÖÖ »
 :21 :21 :21 :21 ne yalan söyleyim ben sewindim. ne için sewindim bende katılacaktım fakat başımı wurmam gereken tarihi, elimde olmayan sebeplerden ötürü kaçırmıştım çünkü  :ega  :ega iyi olmuş iyi  :20 :20
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #5 : Ağustos 06, 2010, 12:12:36 ÖÖ »
Günlerce uğraşmıştım ben o videoyu yapabilmek içinnn :off
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #6 : Ağustos 06, 2010, 12:37:17 ÖÖ »
Benim bir fikrim var.
Bence yarışma düzenlensin kimler gönderdiyse eserlerini yayınlasanız ödül olarak da bir daha ki yarışmada eserlerini yapan arkadaşlar diğer arkadaşlara göre 2 yada 3 puan fazlayla yarışmaya başlasa. Hem bizlerede haksızlık yapılmış olmaz sonuçta inanın zamanında yetiştiricez diye günlerce uğraştık sabahladık.
Tabi bu benim fikrim sizce de uygun olursa güzel bir çözüm olabilir bence takdir sizden :42

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #7 : Ağustos 06, 2010, 12:41:24 ÖÖ »
Benim bir fikrim var.
Bence yarışma düzenlensin kimler gönderdiyse eserlerini yayınlasanız ödül olarak da bir daha ki yarışmada eserlerini yapan arkadaşlar diğer arkadaşlara göre 2 yada 3 puan fazlayla yarışmaya başlasa. Hem bizlerede haksızlık yapılmış olmaz sonuçta inanın zamanında yetiştiricez diye günlerce uğraştık sabahladık.
Tabi bu benim fikrim sizce de uygun olursa güzel bir çözüm olabilir bence takdir sizden :42

bence süper bir fikir neobişim :alkış

Çevrimdışı ega

• Forum Moderatörü
  • *
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
« Yanıtla #8 : Ağustos 06, 2010, 01:00:19 ÖÖ »
Benim bir fikrim var.

şimdi neobicim sen ''sence'' olanı dile getirmişsin, cewap olarak bende kendi ''bence'' mi dile getirmek istiyorum. kusura bakma ama bana biraz garip bi öneri geldi bu! ilk okul çocuğumuyuz bi kaç puan önden başlamayı düşünmek ''bence'' saçma. werdiğiniz emekleri küçümsemiyorum elbet, aksine takdir ediyorum sizi. fakat yarışmaya fazla katılım olmamasınının onlarca sebebi olabilir. mesela bunlardan birini dile getirmek gerekirse yarışma tarihlerinin tamamen yanlış bir zamanda yapılması! bu dönemlerde insanların tatile gidebileceği gerçeği ne kadar aşikar ise gidilen tatil yerlerinde internetin olmayabileceği gerçeğide göz önünde bulundurulmalı! yani katılımcı sayısının az olması we yarışmanın yetkililerce ( bu kelimeyi kullanmayı hep istemişimdir :21 kendimi mahkeme solanunda hisseder gibi oldum :21 ) iptal edilip daha ileri bi zamana atılması bence gayet doğal olup, isteğiniz 2-3 puanın haksılık olduğu kanaatindeyim...
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı Zoey

• Terry-Zoey Graham
  • Özel Üye
  • *
  • Yürü Git...
  • Ruh Hali: Ruh muh yok kardeşim yürü git başka kapıya...
  • Memleket: "Hakkari" Bundan ilerisi yok gari :D
« Yanıtla #9 : Ağustos 06, 2010, 01:07:02 ÖÖ »
Benim bir fikrim var.

Güzel bir fikir fakat o zaman tekrar bir eser daha yapmanız gerecek çünkü herkes yaptığınız video vs görmüş olacak zaten eğer isterseniz yaptığınız eseri forumda yayınlayabilirsiniz fakat bu sefer diğer yarışmaya katılamazsınız çünkü  haksızlık olmasın diye aynı anda başlatıp aynı anda bitirmek zorundayız hazırlık zamanını..

şimdi neobicim sen ''sence'' olanı dile getirmişsin, cewap olarak bende kendi ''bence'' mi dile getirmek istiyorum. kusura bakma ama bana biraz garip bi öneri geldi bu! ilk okul çocuğumuyuz bi kaç puan önden başlamayı düşünmek ''bence'' saçma. werdiğiniz emekleri küçümsemiyorum elbet, aksine takdir ediyorum sizi. fakat yarışmaya fazla katılım olmamasınının onlarca sebebi olabilir. mesela bunlardan birini dile getirmek gerekirse yarışma tarihlerinin tamamen yanlış bir zamanda yapılması! bu dönemlerde insanların tatile gidebileceği gerçeği ne kadar aşikar ise gidilen tatil yerlerinde internetin olmayabileceği gerçeğide göz önünde bulundurulmalı! yani katılımcı sayısının az olması we yarışmanın yetkililerce ( bu kelimeyi kullanmayı hep istemişimdir :21 kendimi mahkeme solanunda hisseder gibi oldum :21 ) iptal edilip daha ileri bi zamana atılması bence gayet doğal olup, isteğiniz 2-3 puanın haksılık olduğu kanaatindeyim...

Eğer katılmama sebebi buysa biz tarihleri yarışma başlamadan önce verdik katılamayacak kişiler katılırım demezdi o zaman..Sonuçta taile mi nereye gidilecekse önceden tarihi bellidir ;)  Bizim sıkıntımız katılacak kişiler tam kadro olsaydı o zaman yine başlatırdık..

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #10 : Ağustos 06, 2010, 01:24:59 ÖÖ »
tarih ndn yanlış olsn yaa vakti yoksa tatildeyse yok interneti yoksa katılcam demicekti bundan saçma bişimi olur

Çevrimdışı ega

• Forum Moderatörü
  • *
« Yanıtla #11 : Ağustos 06, 2010, 01:27:29 ÖÖ »
 :no şahsen benim tatile gideceğim tarih belli değildi we tarihleri werdiğiniz zaman da tatildeydim  :ega ama katılcam deyip, zamanında hazırlanmamak ayıp tabi ki de... her neyse yarışma olayı her zaman güldüğüm bir şey olmuştur zaten :) 'neyse' üzerime wazife olmayan şeylerde daha fazla konuşmasam daha iyi olacağı kanaatindeyim...  :42

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #12 : Ağustos 06, 2010, 01:29:53 ÖÖ »
bence eğlenceli we hoş olcaktı ;) heweslenen kişiler katıldı ztn saçma bulanlar katılmaz elbette ;)

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
« Yanıtla #13 : Ağustos 06, 2010, 01:30:18 ÖÖ »
Benim bir fikrim var.

Güzel bir fikir fakat o zaman tekrar bir eser daha yapmanız gerecek çünkü herkes yaptığınız video vs görmüş olacak zaten eğer isterseniz yaptığınız eseri forumda yayınlayabilirsiniz fakat bu sefer diğer yarışmaya katılamazsınız çünkü  haksızlık olmasın diye aynı anda başlatıp aynı anda bitirmek zorundayız hazırlık zamanını..

Eğer katılmama sebebi buysa biz tarihleri yarışma başlamadan önce verdik katılamayacak kişiler katılırım demezdi o zaman..Sonuçta taile mi nereye gidilecekse önceden tarihi bellidir ;)  Bizim sıkıntımız katılacak kişiler tam kadro olsaydı o zaman yine başlatırdık..

Tabiki zoey eseri değiştirmek gerek en azından bu uğraşlarımız bir değer kazanır bizde diğer arkadaşlar gibi yenilerini yaparız hem de teşvik ve güven oluşturur yeniden katılmak için diye düşünüyorum ben  :42

Egacığımı yorumun için teşekkürler sonuçta ikimizinde kendi görüşü aynı olmak zorunda değill. Ama ilkokul çocuğuyla ilgili olan kısım bana birraz tuhaf geldi. Sonuçta biz de bizim olanı hakkımızı istiyoruz katılacağım diyipte ktılmayanlan arkadaşların cezasını bizler çekersek hoş bir durum olmaz bence. Dediğim gibi gerçekten o eserler günlerimizi aldı ve günlerce de sabahladık. Çilek, merve bunların en büyük şahidi. Keşke o arkadaşlar katılacağım demeseydi de bizlerde yani yapanlarda uğraşmasaydı. Tarihler belliydi çünkü.

Çevrimdışı candygirlmrv

• Candy Fan
  • *
  • bo go ship da !
« Yanıtla #14 : Ağustos 06, 2010, 01:32:59 ÖÖ »
neobim :36 ben herşeyi çok iyi biliyorum neler yaşadığımızı nasıl sabahladığımızı :36 uyku nedir unutmuştuk..fakat olmadı neysee bence bize gzl bir ders oldu balım ;) ama gzl eserler çıkardık