Gönderen Konu: Albert  (Okunma sayısı 6083 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
Ynt: Albert
« Yanıtla #150 : Ağustos 25, 2011, 06:00:16 ÖS »
yakmamak eldemi ama soğuğum la  d3 d3 d3
Ruhi yıkılmaz hiç bir zaman soğuğum haberin olsun  :seniseni sadece neobimcanla beni değil senide korur istersen  :seniseni
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı Neobi

• Admin
  • *
  • Ruh Hali: o30
  • Memleket: İstanbul
« Yanıtla #151 : Ağustos 25, 2011, 06:35:40 ÖS »
Sadece william olsa soğuğum bide tepedeki prensimiş albert okuyunca şok oldum inanamadım d3 d3 d3 d3
Dragon'um Beni Çok Seviyorsun Değil Mi ?

Çevrimdışı candycandy61

• Süper aktif üye
  • *
  • 67y56uy754
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: trabzon
« Yanıtla #152 : Ocak 11, 2012, 07:10:33 ÖS »
4. bölümde  115. bölüme kadar kimliğini gizleyen kişi aslında william adley ama son bölüme kadar kimse bilmiyor bikaç kişi dışında aynı zamanda da tepedeki prens ve anthony e çok benziyor çünkü onun dayısı iyi bir insan:)

Çevrimdışı güneşş

• Süper Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: sweeto candy
  • Memleket: neverland
« Yanıtla #153 : Ocak 11, 2012, 11:36:25 ÖS »
bence animenin an karizmatik, gizemli ve cool ismi :9 candy'nin hayatındaki dönüm noktasını alabatosanla tanışması diye düşünüyorum çünkü candynin her zor durumunda onun yanında olması bir yana büyükbaba william olması zaten başlı başına candynin hayatını değiştiren şey tabi bide şellalede hayatını kurtarması var oziman abi, baba, sevgili artık nasıl oluyorsa olsun albert'ın bir şekilde candynin hayatında kalmsı gerekir ::
watashiva candyy=)

Çevrimdışı candycandy61

• Süper aktif üye
  • *
  • 67y56uy754
  • Memleket: trabzon
« Yanıtla #154 : Ocak 15, 2012, 01:45:19 ÖS »
tepedeki prensssss :hınzır

Çevrimdışı sugargirl

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: istanbul
« Yanıtla #155 : Ocak 27, 2012, 06:00:08 ÖS »
tepedeki prensin albert olduğunu biliyo musunuz. antony değil. ilerde albertla evlencek

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #156 : Şubat 15, 2012, 09:29:17 ÖS »
 farklı bir nickle yeniden mi üye oldu ki la    
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]