0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NE BU SON PAYLAŞMA SEVDASI YAU:) evveeeeeeet sıkı durun asıl sonu ben sölüom albert nemi olacak o rabianın olacak hehehehe:)çünkü albert hayvanları cok severe rabiada hayvalnarı çok sever ki hayvanları sevmek lazım... sonra biz müstakbel eşim teryle onlara cay içmeye gidios böle hayat dewam edio:D:D:D:D
Alıntı yapılan: seraze - Mart 25, 2010, 04:05:28 ÖSNE BU SON PAYLAŞMA SEVDASI YAU:) evveeeeeeet sıkı durun asıl sonu ben sölüom albert nemi olacak o rabianın olacak hehehehe:)çünkü albert hayvanları cok severe rabiada hayvalnarı çok sever ki hayvanları sevmek lazım... sonra biz müstakbel eşim teryle onlara cay içmeye gidios böle hayat dewam edio:D:D:D:D canım oluk oluk pekmez cekti:P tehdit yok tehdit yok lütfen modernize olalım :D:DSerazeeeeeee kışkırtma biziiiii:D gelmeyelim üzerine oluk oluk:)))
Alıntı yapılan: Esma_Güngör_Moğul - Mart 25, 2010, 04:08:40 ÖSAlıntı yapılan: seraze - Mart 25, 2010, 04:05:28 ÖSNE BU SON PAYLAŞMA SEVDASI YAU:) evveeeeeeet sıkı durun asıl sonu ben sölüom albert nemi olacak o rabianın olacak hehehehe:)çünkü albert hayvanları cok severe rabiada hayvalnarı çok sever ki hayvanları sevmek lazım... sonra biz müstakbel eşim teryle onlara cay içmeye gidios böle hayat dewam edio:D:D:D:D canım oluk oluk pekmez cekti:P tehdit yok tehdit yok lütfen modernize olalım :D:DSerazeeeeeee kışkırtma biziiiii:D gelmeyelim üzerine oluk oluk:)))
Flash flash gerçeği ben açıklıyorum daha fazla dayanamiciğimmmm Albert aslında Albert aslındaaa....aslındaa.....Albert aslında kimdir? GonuLçeLen ne demek istedi... Albert yoksa "ben aslında yohum" mu dedi tüm bu soruların cevabı çok yakındaa
seraze canım benim ne güzel açıklamışsın agzından bal damlıyo pekmezi boşver ilan ed herkese; ay okadar mutluyumki agzımı toplayamıyorum
Alıntı yapılan: rabia ak - Mart 25, 2010, 05:51:22 ÖSseraze canım benim ne güzel açıklamışsın agzından bal damlıyo pekmezi boşver ilan ed herkese; ay okadar mutluyumki agzımı toplayamıyorum hehehhe rabia bu kıyağımı unutma:D:D çaya gelecez bak börek pasta hazır olsun:D:D
Terryi alıp gelemez canım o biraz zor
Alıntı yapılan: GonuLceLen - Mart 29, 2010, 09:30:03 ÖÖTerryi alıp gelemez canım o biraz zor kıskanma ne olur çalış seninde olur yafrum:)) ne o öle suzan avcı modelleri yapıon )puahhaha
seda sen anladın onun kım oldunu