Anket

Candy romanı Türkçe'ye çevrilip ülkemizde satılsa satın alır mısınız?

Evet
 927 (93.9%)
Hayır
 24 (2.4%)
Emin değilim
 36 (3.6%)

Toplam Oy Verenler: 466

Gönderen Konu: Candy romanı Türkçe'ye çevrilip ülkemizde satılsa satın alır mısınız?  (Okunma sayısı 4074 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı b_oncuk

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
Dört gözle bekliyorum, ilk alanlardan biri olacağım  :D

Çevrimdışı aysegul

• Süper aktif üye
  • *
  • YASAM TARZIM OLUM SEKLIMI BELIRLER
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: vay vay vayy
  • Memleket: İZMIR
hemen alırımmmm

Çevrimdışı juliet

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: istanbul
 :yehu tabikide alırız  :)
Şiddetle başlayan hazlar,şiddetle son bulurlar..Ölümleri olur zaferleri,Öpüşürken yok olan ateşle barut gibi...(romeo and juliet,perde II,sahne VI)

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
:ega almam  :ega kitabı alan birinin elinden alırım  :ega almazmıyım yau hatta hepsini alırdım  ki basılmaya dewam edilsin.  :ega onlar bassın ben alayım hepsini, hiç birinize wermeyeyim sonra  :ega hepsi benim olcek hepsi  :ega :ega :ega :ega :ega :ega :ega :ega :ega :ega

Deli kız :) Bize de bırak azıcık... :21  :20  :21

siz benim kitaplarımdan fokobi çektirirsiniz  :21 :21 :21 :21 :21 :21

baksennnnnnn demek öle  83 gittiğin bütün kitapçıları bulucam sen kitapları alırken ağacın arkasına saklancam sonra alcam onları senden >:D >:D

:ega :ega yeni gördüm bunu.  :ega sen önce beni bul baharım sonra gittiğim kitapçılara beraber gideriz  83 83 83 83 83
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı Poésie

• Süper Üye
  • *
  • kar küresi
  • En sevdiğiniz karakter: Archie
  • Ruh Hali: mavilik
İngilizcesini de alırım ki  :acelya satılsa keşke.

Çevrimdışı sonbahar

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Makyajı akıyor farkının; Herkesleşiyorsun...
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: kayıp bir bavul gibiyim havaalanında yada boş bir yüzme havuzu gibi sonbaharda..
  • Memleket: istanbul
:ega almam  :ega kitabı alan birinin elinden alırım  :ega almazmıyım yau hatta hepsini alırdım  ki basılmaya dewam edilsin.  :ega onlar bassın ben alayım hepsini, hiç birinize wermeyeyim sonra  :ega hepsi benim olcek hepsi  :ega :ega :ega :ega :ega :ega :ega :ega :ega :ega

Deli kız :) Bize de bırak azıcık... :21  :20  :21

siz benim kitaplarımdan fokobi çektirirsiniz  :21 :21 :21 :21 :21 :21

baksennnnnnn demek öle  83 gittiğin bütün kitapçıları bulucam sen kitapları alırken ağacın arkasına saklancam sonra alcam onları senden >:D >:D

:ega :ega yeni gördüm bunu.  :ega sen önce beni bul baharım sonra gittiğim kitapçılara beraber gideriz  83 83 83 83 83

arar bulurum izini bilirsin zır deliyim ben egam  :o taş olurum yollarında takılır düşer ah yorulursun  :zoey :zoey :zoey:9 )

Çevrimdışı seker_kız

• Süper Üye
  • *
  • bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler...
  • Ruh Hali: çok sevinçli
  • Memleket: galiba dünyadan
ya bende kesinlikle alırdım
seker_kız :)

Çevrimdışı candyy44

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: malatya
alırımmm yaa almam mıı..çocukluğumu geri verdi sankii izledikçe tuhaf oluyorum..

Çevrimdışı yeliz orhan

• Deneyimli üye
  • *
  • Memleket: kadıköy
1997 yılında okulda bi söylenti çıkmıştı "Eyüp kitap fuarında Candy'nin kitabı çıkmış" diye, akın akın gidip aramıştık ama nafile. 87 Bence "1000 değil 10000 falan satılır tanıtımı iyi yapılırsa. Bir liseden en az 100 öğrenci alır. Sadece site veya facebook a bakmayın. Hatta Tvlerde bir kere yayınlasa o kitap esnasında patlama olur bence.
Ben 5 tane falan alırım kitap. Malum biri kitabımı ele geçirirse yedeği olsun torun torbayada miras kalsın :D

kesinlikleee katılıorum size Esma hanımcımm nasıl oluolarda bunca taleplerimize karsılık duyarsız kalabiliolar hiç anlamıorum..  :nekura  onca saçma diziler yayınlıcaklarına böle ögretici mesajlar verici bir animeyi yayınlasınlar..  :41 elimizde olsada bunu tv ye taşıyabilsek..
  bu arada almaz mıyım kitabı hiççç hemde türkçesi olcakk allahım bunu düşünmek bile harikaaa..  :acelya
candy'im .. ;)

Çevrimdışı saklıdünya

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: çukurova
arkadaşlar benim bildiğim roman değil  manga şeklinde. mangada hiç tarzım değil... fakat romanı olsa koşa koşa gider alırdım. biri açıklık getirsin mangamı roman mı

Çevrimdışı candy fanı kumsal

• Süper aktif üye
  • *
  • Candy gibi gülümseyin hayata daima..
  • Ruh Hali: bazen candy gibi neşeli umursamaz bazen de annie gibi duygusal düşünceli
  • Memleket: Kalbimin götürdüğü yerden
Ben alırdım

Çevrimdışı zümer

• Yeni üye
  • *
  • hislerimi dizelere yazan kalemler ağlasın bana...
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: dingin ve berrak
  • Memleket: izmir
tabi ki bu sorunun cevabı çok belli...KESİNLİKLE ALIRDIM  :gül :gül

Çevrimdışı theilkay

• Yeni üye
  • *
  • Memleket: burdur
oo almak için sabırsızlandım şimdden hemen çıksın alalım kitap daha bi gezl olur bence   :yuppy

Çevrimdışı çizgim

• Özel Üye
  • *
  • Candy'i çok seven kendim :)
  • Ruh Hali: iyimser
  • Memleket: Ankara
arkadaşlar benim bildiğim roman değil  manga şeklinde. mangada hiç tarzım değil... fakat romanı olsa koşa koşa gider alırdım. biri açıklık getirsin mangamı roman mı

bakın bunu bilmiyorum işte. Esma Hanım manga değil roman olduğunu söylemişti. Sonuçta mangasını yapan yazardan farklı bir sanatçı biliyorsunuz.

Çevrimdışı honey

• Master
  • *
  • Memleket: Türkiye
Gelir gelmez alırım yıllardır bekliyorum zaten.