Gönderen Konu: Neil  (Okunma sayısı 4362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cagla

• Özel Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Stear
Neil
« : Mart 08, 2010, 12:45:36 ÖS »

Neil : Elisa'nın ağabeyi  Karakter bakımından Elisa'yı aratmaz. Ancak o daha çok Elisa'nın planlarına yardım eder, kendisi doğru dürüst birşey beceremez.

Çevrimdışı GönüLçeLen

• Bu Hayatta Bizi Böyle Yakamızdan Tutacaksa.. "Hadi Böyle Yaşa" Derken Kalbimize Sormuş Mu....?
  • Candy Moderator
  • *
  • Erkekler ağlamaz sil gözyaşını....
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Varla yok arası...
  • Memleket: Venüs :)
Ynt: Neil
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2010, 09:23:23 ÖS »
Elime geçirsem 1 kaşık suda boğabilceğim (ne 1 kaşığı ya yarım kaşık bile yeter buna :D) sinir otunun teki :)

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2010, 11:04:46 ÖÖ »
sinir otu? iyiymiş:)))) :D

Çevrimdışı seraze

• vivi e lascia vivere...
  • Özel Üye
  • *
  • ben geldim:)
  • Ruh Hali: hamileyim nefes alamıorum :)
  • Memleket: dünyada tasınacak bir kuru başınız var,onuda hangi diyar olsa götürürsünüz..
« Yanıtla #3 : Mart 19, 2010, 09:51:38 ÖÖ »
tek başına bi halt beceremeyecek asalak parazit :))
yarışmaya iki kişi adına katılıyorum oğluşum ve ben :))

Çevrimdışı Esma_Güngör_Moğul

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Terruce Graham Granchester;D
  • Memleket: Istanbul
« Yanıtla #4 : Mart 19, 2010, 04:00:56 ÖS »
tek başına bi halt beceremeyecek asalak parazit :))

aynen:)

Çevrimdışı gkcbydr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : Mart 23, 2010, 12:34:51 ÖÖ »
elisa nın ayak işlerine bakan eleman , hiç bir haltı tek başına düşünüp halledemez . sevimsiz şey
ARTIK TÜM YOLLAR DÖNMEKTE !

Çevrimdışı ega

• ''Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer,ben çok pahalı bir tabloyum...''
  • Forum Moderatörü
  • *
  • Bağcıklarımdan ölü bir kelebek sarkıyor bugün...
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
  • Memleket: Ütopyam'dan
« Yanıtla #6 : Mart 28, 2010, 04:35:12 ÖÖ »
en sümsük karakter. kim werir gönlünü buna. lüzumsuz  şey. ;D
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı sweet candy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • niedrige Hügel, wo der Berg selbst zählt...
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: Berlin
« Yanıtla #7 : Nisan 11, 2010, 04:19:43 ÖS »
valla candy'nin en gereksiz karakteri olmasına rağmen tipi az çok bişeye benziyo kabul etmem gerekirse ama karakter bakımından koca bir ''sıfır''
♥ Hergün yüzlerce hayal kurar insan ve hiç biri gerçek olmaz; ama unutma, birgün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz...

Çevrimdışı terry_arigato

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : Mayıs 01, 2010, 05:19:59 ÖS »
bi sahne vardıya terryin intikamını senden alıcam diyordu ne yüreksiz bir karakter yaaa zaten kardesin ne ki sen ne olasınnn ayyy sinirlendim =(:D

Çevrimdışı sweet candy

• Tecrübeli Üye
  • *
  • niedrige Hügel, wo der Berg selbst zählt...
  • Memleket: Berlin
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2010, 02:40:27 ÖS »
tamam arkadaşlar anladık neil'ı çok seviyorsunuz   :7 ama değmez ki ..
♥ Hergün yüzlerce hayal kurar insan ve hiç biri gerçek olmaz; ama unutma, birgün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz...

Çevrimdışı neilay

• Deneyimli üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Memleket: istanbul
  • Üye ileti gönderememektedirSusturulmuş
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2010, 08:54:27 ÖS »
neil benim aşkım, kimseye vermem onu dizideki en sevdiğim ve hayran olduğum karakterdir kendisi. çok güzel gözleri ve burnu varr ahh neil candy de ne buldunda aşık oldun ...:(
..*..^=^..*..beyaz atlı prensini bekleme,seyise razı ol yoksa ata mecbur kalırsın...:)

Çevrimdışı ozan

• بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح
  • Özel Üye
  • *
  • taklitlerimden sakının...
  • Ruh Hali: ʞoʎ ʎǝş ɹıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
  • Memleket: eses
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2010, 08:59:19 ÖS »
neil benim aşkım, kimseye vermem onu dizideki en sevdiğim ve hayran olduğum karakterdir kendisi. çok güzel gözleri ve burnu varr ahh neil candy de ne buldunda aşık oldun ...:(

bunu da ilk kez duydum ha  :24 :24 :24  :32
buram buram aşk kokuyo diyonuz aşkın b*kunu çıkardınız kokar tabi.

Çevrimdışı ega

• Forum Moderatörü
  • *
  • Ruh Hali: Nedensiz bir şarkı oluyor bazen,  Anlamsız tümceler  Gerçekten bazen bütün düşler.. Sadece her şeyin içinde hiç bir şeyler. Belki de söyler bir dost, Bir akran bir arkadaş Ama senin inandığın kadar gerçektir gülüşler...
« Yanıtla #12 : Mayıs 19, 2010, 09:01:24 ÖS »

:21 :21 :21 :21 :21 :21 :21 :21 :21 bi yaşıma daha girdim

allahımdaha neler gösterceksin bana  :13
Hiç yalnız hissetmedim kendimi. Hiç korkmadım yatağımın altında ki geceleyin herkes uyuduktan sonra çıkacak olan öcülerden. Bir oda da tek başıma kendimi çok kötü hissettiğim oldu lakin düşünmedim içeri girip beni iyi hissettirecek birini.  Oldum olası kendimden hoşnudum. Ve bildiğim en iyi eğlence kendimim. o18  [/i][/size]

Çevrimdışı neilay

• Deneyimli üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Kurin
  • Memleket: istanbul
  • Üye ileti gönderememektedirSusturulmuş
« Yanıtla #13 : Mayıs 19, 2010, 09:08:54 ÖS »
neden gülüyorsunuz anlamıyorum. ona sırılsıklam aşıktım ben gece yatmadan hep neili rüyamda görmek için dua ederdim. ahh neil ahh canım benim tekrar seyrediyorum ve o kadar mutluyimki eski duygularım depreşti. aşksız kalbim neilin sayesinde kıpırdanmaya başladı tekrar... canım neilim benim. kimseler sevmesin seni sen hep benim ol  sonsuza kadar....... all neil ahh neil all beni ahh neil..:(
..*..^=^..*..beyaz atlı prensini bekleme,seyise razı ol yoksa ata mecbur kalırsın...:)

Çevrimdışı ega

• Forum Moderatörü
  • *
« Yanıtla #14 : Mayıs 19, 2010, 09:10:50 ÖS »
neden gülüyorsunuz anlamıyorum. ona sırılsıklam aşıktım ben gece yatmadan hep neili rüyamda görmek için dua ederdim. ahh neil ahh canım benim tekrar seyrediyorum ve o kadar mutluyimki eski duygularım depreşti. aşksız kalbim neilin sayesinde kıpırdanmaya başladı tekrar... canım neilim benim. kimseler sevmesin seni sen hep benim ol  sonsuza kadar....... all neil ahh neil all beni ahh neil..:(

sonsuzlukta neil ile birlite mutluluklar dilerim fuzuli  :21 :21 :21 :21 rüyalarının prensini bulduysan hol ona prens denirse eğer mutlu olun  :21 :21 :21 :21