0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende katiliyorum arkadaslara bunu bizim icin yapiyorlar zaten yapmak zorundada degiller kolay degil onca sorumluluk icinde cevirip yayinlamak bence bir saygiyi tesekkurru hakediyorlar ben 10 gunde beklerim 1 bolum icin ;D sonucta 10 yildir beklemiyormuydum :35 ustelik izleme umudumuda yitirmistim simdi bu site sayesinde yeniden izleyebiliyorum ben minnettarim hepinize :egıl ya birde bir diziyi bir hafta bekliyorsunuzda candy'i neden beklemiyorsunuz serazecigimin dedigi gibi foruma bir girdimmi cikamiyorum bile saatin nasil gectigini bile anlamiyorum sizde oyle yapin lutfen :27
Alıntı yapılan: dolunay - Mayıs 10, 2010, 11:06:23 ÖÖbende katiliyorum arkadaslara bunu bizim icin yapiyorlar zaten yapmak zorundada degiller kolay degil onca sorumluluk icinde cevirip yayinlamak bence bir saygiyi tesekkurru hakediyorlar ben 10 gunde beklerim 1 bolum icin ;D sonucta 10 yildir beklemiyormuydum :35 ustelik izleme umudumuda yitirmistim simdi bu site sayesinde yeniden izleyebiliyorum ben minnettarim hepinize :egıl ya birde bir diziyi bir hafta bekliyorsunuzda candy'i neden beklemiyorsunuz serazecigimin dedigi gibi foruma bir girdimmi cikamiyorum bile saatin nasil gectigini bile anlamiyorum sizde oyle yapin lutfen :27 Meselaa ben biraz daha kalırsam dersi kaçırıcam
Alıntı yapılan: cilekk - Mayıs 10, 2010, 11:25:30 ÖÖAlıntı yapılan: dolunay - Mayıs 10, 2010, 11:06:23 ÖÖbende katiliyorum arkadaslara bunu bizim icin yapiyorlar zaten yapmak zorundada degiller kolay degil onca sorumluluk icinde cevirip yayinlamak bence bir saygiyi tesekkurru hakediyorlar ben 10 gunde beklerim 1 bolum icin ;D sonucta 10 yildir beklemiyormuydum :35 ustelik izleme umudumuda yitirmistim simdi bu site sayesinde yeniden izleyebiliyorum ben minnettarim hepinize :egıl ya birde bir diziyi bir hafta bekliyorsunuzda candy'i neden beklemiyorsunuz serazecigimin dedigi gibi foruma bir girdimmi cikamiyorum bile saatin nasil gectigini bile anlamiyorum sizde oyle yapin lutfen :27 Meselaa ben biraz daha kalırsam dersi kaçırıcam git sen canim dersini kacirma hehehe
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni üye oldum.Bende bir candy ve teryy severim Onları tanımak, izlemek çok başka bir duygu.Küçük bir sorum olucak Şeker Kız Candy toplam kaç bölümden oluşuyor.?