Gönderen Konu: BÖLÜMLER ÇOK GEÇ YAYINLANIYOR..  (Okunma sayısı 788 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı juliet

• Yeni üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Memleket: istanbul
BÖLÜMLER ÇOK GEÇ YAYINLANIYOR..
« : Nisan 13, 2010, 10:11:34 ÖS »
neden yeni bölümlerin yayınlanması bu kadar zor oluyor.zaten senelerce bekledik candynin son bölümlerini izleyebilmek için.bu siteyede onun için üye olmadıkmı? kaç haftada bir bölüm yayınlanıyor?insanları bu kadar bekletmek güzel değil..
Şiddetle başlayan hazlar,şiddetle son bulurlar..Ölümleri olur zaferleri,Öpüşürken yok olan ateşle barut gibi...(romeo and juliet,perde II,sahne VI)

Çevrimdışı GönüLçeLen

• Bu Hayatta Bizi Böyle Yakamızdan Tutacaksa.. "Hadi Böyle Yaşa" Derken Kalbimize Sormuş Mu....?
  • Candy Moderator
  • *
  • Erkekler ağlamaz sil gözyaşını....
  • En sevdiğiniz karakter: Terry
  • Ruh Hali: Varla yok arası...
  • Memleket: Venüs :)
Ynt: BÖLÜMLER ÇOK GEÇ YAYINLANIYOR..
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2010, 10:43:33 ÖS »
Sevgili Juliyet

Site yöneticilerimiz bir özel hayatı var. Kendi kişisel yaşamlarında o kadar yoğunlar ki bu hengamede vakit ayırdıkları için teşekkür edeceğiniz yerde kızıyorsunuz. Ellerinden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorlar ve yakında belli bir bölüm sayısı kadar hızlanacaklar.Sadece biraz daha sabır ve anlayış bekliyoruz sizlerden.

Çevrimdışı seraze

• vivi e lascia vivere...
  • Özel Üye
  • *
  • ben geldim:)
  • Ruh Hali: hamileyim nefes alamıorum :)
  • Memleket: dünyada tasınacak bir kuru başınız var,onuda hangi diyar olsa götürürsünüz..
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2010, 08:39:14 ÖÖ »
juliet farzedelimki bu site olmasaydı ne olacaktı nerde izliycektin candyi bence haksızlık ediyorsun insanlarının bunca emeğine saygılı olmak lazım bi mecburiyetleri yokki isterlerse hiç yayınlamazlar paramı veriyoruzki baskı yapalım dimi ama :) hem bölümler olmasada çok eğlenceli forum var orada gezinince insan zamanın nasıl gectiğini  anlamıyo bile candy dünyasında kayboluyorsun sadec bunun için bile binlerce tesekkürü hakediyolar ..
yarışmaya iki kişi adına katılıyorum oğluşum ve ben :))

Çevrimdışı Kaileena

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • Cucullus Non Facit Monachum.
  • En sevdiğiniz karakter: Stear
  • Ruh Hali: Temet Nosce aşamasındayım
  • Memleket: Atlantik Okyanusu
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2010, 09:30:41 ÖÖ »
bence de teşekkürü hakediyolar.. yayınlanmaya devam etsin de bölümler ben beklerim sonsuza dek  8)
A Elbereth Gilthoniel,
silivren penna miriel
o menel aglar elenath!
Na-chaered palan-díriel
o galadhremmin ennorath,
fanuilos, le linnathon
nef aear, sí nef aearon!

Çevrimdışı nekura

• Master
  • *
  • turisstt nekuraaa derlerr benim adımmaaa adımmaaa
  • En sevdiğiniz karakter: Archie
  • Ruh Hali: ruhuma sormam lazım meditasyon şart !
  • Memleket: iiizzzmmmiiiirrrrrrrr'm
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2010, 08:47:19 ÖS »
kesinlikle katılıyorum zorunlu degilller onlar sırf biz mutlu olalaım diye bu kadar didinip guzel seyler ortaya cıkarıyorlar sırf göremedigimiz sonu bizlerde görebilelim diye..biraz sabırdan birsey kaybetmessin.sabır en buyuk erdemdir bunuda gösteremiceksen yapıcak birsey yok..istiyorsan daha cabuk yapıcagına inanıyorsan buyur sen cevir.
Devrimcilik

Devrimcilik, Türk ulusunun çağdaşlaşması yolunda yapılan Atatürk devrimlerinin benimsenmesi, geliştirilmesi ve her türlü tehlikelere karşı korunmasıdır.

http://img.blogcu.com/uploads/kortak_19-mayis-Ataturk_kortak-ilk.gif

Çevrimdışı Eylül SaiLorMooN

• Paylaşımcı Üye
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Candy
  • Ruh Hali: Karmaşık ? :)
« Yanıtla #5 : Mayıs 10, 2010, 10:54:03 ÖÖ »
 :egıl  artık geç yayınlanmıyor :hıh eskidi bu konu  :34

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • En sevdiğiniz karakter: Anthony
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #6 : Mayıs 10, 2010, 11:06:23 ÖÖ »
bende katiliyorum arkadaslara ;) bunu bizim icin yapiyorlar zaten yapmak zorundada degiller kolay degil onca sorumluluk icinde cevirip yayinlamak  :40  bence bir saygiyi tesekkurru hakediyorlar ben 10 gunde beklerim 1 bolum icin ;D sonucta 10 yildir beklemiyormuydum :35 ustelik izleme umudumuda yitirmistim simdi bu site sayesinde yeniden izleyebiliyorum ben minnettarim hepinize :egıl ya birde bir diziyi bir hafta bekliyorsunuzda candy'i neden beklemiyorsunuz :36 serazecigimin dedigi gibi foruma bir  girdimmi cikamiyorum bile saatin nasil gectigini bile anlamiyorum sizde oyle yapin lutfen :27 :36
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
  • Ruh Hali: biraz kırgın, biraz kızgın..
« Yanıtla #7 : Mayıs 10, 2010, 11:23:54 ÖÖ »
Emeğe saygı!! Sonuçta arkadaşlarımında dediği gibi hiç kimsenin bir zorunluluğu yok. Hem özel hayatları kendi işleri arasında vakit bulup çeviri yaptıkları içinde teşekkürü hakediyorlar.. Senelerce bekledik zaten bikaç hafta daha bekleyebiliriz değil mi?  :)

YOK!

Çevrimdışı cilekk

• Elif gibi dimdik görünsem de sureta, Vav misali bağrıma kıvrılmış arzu halim...
  • Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
« Yanıtla #8 : Mayıs 10, 2010, 11:25:30 ÖÖ »
bende katiliyorum arkadaslara ;) bunu bizim icin yapiyorlar zaten yapmak zorundada degiller kolay degil onca sorumluluk icinde cevirip yayinlamak  :40  bence bir saygiyi tesekkurru hakediyorlar ben 10 gunde beklerim 1 bolum icin ;D sonucta 10 yildir beklemiyormuydum :35 ustelik izleme umudumuda yitirmistim simdi bu site sayesinde yeniden izleyebiliyorum ben minnettarim hepinize :egıl ya birde bir diziyi bir hafta bekliyorsunuzda candy'i neden beklemiyorsunuz :36 serazecigimin dedigi gibi foruma bir  girdimmi cikamiyorum bile saatin nasil gectigini bile anlamiyorum sizde oyle yapin lutfen :27 :36

Meselaa ben biraz daha kalırsam dersi kaçırıcam  :20

YOK!

Çevrimdışı dolunay

• Ay Savaşçısı
  • *
  • Ruh Hali: bir bilsem nasil oldugunu :) bir dargin,bir barisik ,hayat'ta zaten cok karisik :ega nasil olmami umuyon ey ruhh :D
  • Memleket: france
« Yanıtla #9 : Mayıs 10, 2010, 11:27:39 ÖÖ »

git sen canim dersini kacirma hehehe ;)
Çocukken güneş olmak isterdim.. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak.. Çünkü güneşten sıcaktı kalbim.. Büyüdüm derken.. Yaşam denen ayazda üşüdüm.. Soğudu buza döndü kalbim.. Ne "GÜNEŞ" olabildim.. Ne "ÇOCUK" kalabildim...

Çevrimdışı cilekk

• Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
« Yanıtla #10 : Mayıs 11, 2010, 03:28:49 ÖÖ »

git sen canim dersini kacirma hehehe ;)

yetiştim yetiştim :)

YOK!

Çevrimdışı NEV

• Yeni üye
  • *
  • Ruh Hali: :)
« Yanıtla #11 : Temmuz 08, 2010, 03:54:16 ÖS »
Merhaba  arkadaşlar, aranıza yeni üye oldum.Bende bir candy ve teryy severim :) Onları tanımak, izlemek çok başka bir duygu.Küçük bir sorum olucak Şeker Kız Candy toplam kaç bölümden oluşuyor.?

Çevrimdışı cilekk

• Lady Mod
  • *
  • Çilek gider..
« Yanıtla #12 : Temmuz 08, 2010, 03:56:01 ÖS »
Merhaba  arkadaşlar, aranıza yeni üye oldum.Bende bir candy ve teryy severim :) Onları tanımak, izlemek çok başka bir duygu.Küçük bir sorum olucak Şeker Kız Candy toplam kaç bölümden oluşuyor.?

hoşgeldin nev. toplam 115 bölüm var :) en son 77. bölüm yayınlandı,, her cuma yeni bölüm yükleniyor :)
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2010, 04:04:18 ÖS Gönderen: cilekk »

YOK!

Çevrimdışı Marmalade

• Tecrübeli Üye
  • *
  • Ruh Hali: Orta Şekerli
« Yanıtla #13 : Temmuz 08, 2010, 03:56:25 ÖS »

aramıza hoşgeldiniz  :D toplam 115 bölüm  :)  her cuma bir bölüm yayınlanıo şu ana kadar 77 bölüm yayınlandı :)

Çevrimdışı NEV

• Yeni üye
  • *
  • Ruh Hali: :)
« Yanıtla #14 : Temmuz 08, 2010, 04:06:58 ÖS »
Tşk ederim  :) Ben bu akşamdan izlemeye başlayacağım, bu siteyi bulduğum için çok sevindim  :o :o  Yıllar sonra candy izlemek, eve koşa koşa gidip evdekiler ile birlikte izleyeceğim.Herkeze teşekkürler :8